2022 Yaz Sezonunun En Trend 9 Rengi

2022-yaz-sezonunun-en-trend-9-rengi

Yaz dendiğinde aklımıza her ne kadar Akdeniz’in serin suları, bronzlaşan ten ve bol kahkahalı yaz sofraları gelse de bir noktada ufak bir sorunla karşılaşabilirsiniz; bulunacağınız mekan ve ortama uygun renklerde kombin yapmak.

Meltem rüzgarları eşliğinde, uzun süredir özlemini çektiğiniz yaz sofralarında hangi renkleri tercih edeceğiniz konusunda kafanız karışıksa; bu sezonun en trend 9 rengi işinizi kolaylaştırabilir.

Yaz renk paletindeki ana renklerden biri olarak karşımıza çıkan beyaz, sade ve şık görünümlerin başrolünde olmaya devam ediyor. Bir sanatçının tuvali misali parlak ve vurgulu renklerle uyum içinde dans edebilen beyaz, baştan aşağı beyazlara bürüneceğiniz görünümlerde de oldukça şık bir alternatif sunuyor. Özellikle beyaz ayakkabılar ile geçtiğimiz senelere oranla, bu sene daha çok karşılaşacağımıza neredeyse eminiz!

Turuncu

Yaz aylarında sizi renk derdinden kurtaracak süper kahramana ihtiyacınız varsa, turuncu tüm ihtişamıyla yanınızda. Beyaz, açık mor, mavi hatta kırmızı ile eşsiz uyumuyla öne çıkan turuncu, şık bir gömlek veya bluz aracılığıyla yaz mevsiminde iddialı bir görünüm yakalamanıza sebep olabilir.

Menekşe

Yüksek enerjinizi yaptığınız kombinler aracılığıyla göstermek istiyorsanız, parlak mor tam size göre. Romantik tavırlı dökümlü elbiseler ve tulumlar eşliğinde dinamik ve cesur bir görünüme imza atmanız an meselesi.

Gökyüzü Mavisi

İlhamını bahar günlerinin berrak havasından alan mavi, görünümünüzde ‘şirinler’ etkisi bırakabilir. Gömlekli bir takım elbise veya fırfırlı etek crop kombinleri aracılığıyla, ‘Bugün ne giyeceğim?’ düşüncenizi eğlenceli bir kolaylıkla halletmek isterseniz, gökyüzü mavisi tam size göre.

Kırmızı

Kırmızı ve kırmızının bin bir tonu olmadan yazın geldiğini hissetmediğimizi söylesek, pek de yalan olmaz. Bej ve beyaz gibi ‘yumuşak’ renkler ile rahatça kombinlenen kırmızı, ister bikini seçiminizde isterseniz de plaj sonrası buzlu kahve buluşmanızda size eşlik etmeye hazır.

Mat Mavi

Mat mavi, bu sezon özel bir ilgiyi kesinlikle hak ediyor. Neon renklerin özellikle öne çıktığı yaz günlerinde mat mavi ve tonları size istediğiniz neon görünümü verebilir. Çok işlevli ve parlak görünümler oluşturmanıza olanak sağlayan bu rengi kombinlerken cesur davranmaktan korkmayın. Mesela, nane rengi bir crop ile mavi jean neden olmasın?

Gri

Bahar günlerinin ani hava değişimlerinden ilhamla kombinlerinize griyi taşımaya ne dersiniz? Özellikle pantolon ve mini boy etekler ile altın çağını yaşayan gri, yaz mevsiminin sıcak günlerini serinletmeye hazır!

Kahverengi

Tatlı krizlerimizin baş tacı çikolata, 2021 yılında rengi aracılığıyla kazandığı yükselişi bu sene de kaybetmiyor. Kahverenginin ister sıcak isterseniz de soğuk tonlarıyla yaza havalı bir giriş yapabilirsiniz.

Dut

Kendisi kadar rengine de bayıldığımız dut, bu yaz kombinlerinizi renklendirmek için oldukça heyecanlı. Diyet listemizin olmazsa olmazı çilekli yoğurt, bowl’ların göz bebeği ahududu ve meyve tabaklarımızın vazgeçilmezi yaban mersininin tonlarını hayal edin. Bu tonları isterseniz tek bir kombinde birleştirebilir; isterseniz de kırmızı, turkuaz, sarı veya turuncu ile birleştirerek cüretkar bir görünüme imza atabilirsiniz.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir