2022 Yazında Sıkça Göreceğimiz 15 Kombin

2022-yazinda-sikca-gorecegimiz-15-kombin

Moda trendleri, geçen yıl büyük ölçüde rahat giyinme ile tanımlanırken; tüm dünya yeniden açılmaya başladıkça daha fazla çok yönlü görünümlere dönüldüğünü görmek mümkün.

“Rahatlık” yine esas anahtar kelime ancak bu kez pandemi öncesi dünyanın trendlerinin dokunuşlarını da göreceğiz. Yenilik, hayal gücü ve rahatlığın ana kodlar olduğu; 2022 yaz aylarında çok popüler olacak kombinler için yazımızı okumaya devam edin!

Kapak Fotoğrafı: @valentinazenere

Korse Üstler +

INSTAGRAM: @OLIVIARODRIGO

Yaz aylarına iddialı bir giriş yapmak istiyorsanız tercihinizi gönül rahatlığıyla korse detaylı crop’lardan yana kullanabilirsiniz. İster şort, isterseniz de klasik bir jean ile görünümünüzü kolayca tamamlayabilir, aksesuar seçiminde ise mini bir çanta kullanarak ihtişamı yüksek bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yeni Pencereler   +

INSTAGRAM: @VALENTINAZENERE

Elbiselerinize biraz hareket kazandırmanın tam zamanı! İster göğüs isterseniz de sırt bölgenizde yer alan pencereler aracılığıyla yaz mevsiminde dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Tek Renk +

INSTAGRAM: @CHLOELLOYD

Aynı rengin farklı tonlarında yapacağınız kombinler bu yaz en yakın arkadaşınız olmaya aday. Farklı tonlardaki jean ve crop ikilisinin tamamlayıcısı olarak güneş gözlükleri ve favori çantanızı kullanabilirsiniz.

Püskül Detaylar +

INSTAGRAM: @LEONIEHANNE

İster akşamüstü arkadaşlarınızla şık bir yemeğe giderken, isterseniz de haftanın stresini atmak için eğlenmeye çıktığınız gecelerin dikkat çeken üyesi püskül detaylı etekler, bu yaz adından sıkça bahsettirmeye hazır. Aksesuar tercihi olarak parmaklarınıza takacağınız birkaç yüzüğün yanı sıra kollarınızda ağırlayacağınız altın renkli bilezikler; sizi gecenin en çok konuşulan ismi yapacak gibi, ne dersiniz?

Kelebeklerin Dönüşümü +

INSTAGRAM: @DUALIPA

2000’li yılların başı ile günümüz arasında köprü görevi gören Y2K trendi, bu yaz kelebek detaylı büstiyerler ile kendisinden söz ettirmeye devam ettiriyor. Düşük bel jean, retro bir gözlük ve vücut zincirleri ile yaz mevsiminin en trend görünümü sizin olabilir!

Neon Görünümler +

INSTAGRAM: @DANNAPAOLA

Aylardır özlemini çektiğiniz deniz – kum – güneş üçlüsüyle kavuşmuş ve güneşin tadını bronz teniniz ile çıkardıysanız, neon parçalar bu yaz sizi bambaşka biri yapabilir. Mini bir etek, tığ işi üst ve topuklu terlikler sayesinde enerjisi yüksek bir görünüm yakalamanız an meselesi.

Kumaş Takım +

INSTAGRAM: @XENIAADONTS

İşlerinizin yoğunluğundan dolayı tatil planınınızı kışa ertelediyseniz üzülmeyin, bu önerimiz sizin için! Kumaş şort ve crop ceket ikilisinden oluşan bu kombin, iş sonrası arkadaşlarınızla şık bir akşam yemeği yemek isterseniz sizin için en uygun seçenek olabilir.

Sportif Şıklık +

INSTAGRAM: @HANNASCHONBERG

Hem spor hem de şık bir görünüm elde etmek isterseniz, gardırobunuzun favori kargo pantolonunu crop bir ceket ile kombinleyebilir, ayakkabı seçiminde ise platform topuklu neon parçalar ile yaz mevsimini kolaylıkla görünümünüze taşıyabilirsiniz.

Tek Parça +

INSTAGRAM: @ANNABELROSENDAHL

‘Bugün ne giyeceğimi bilmiyorum.’ gibi düşünceler aklınızı çokça kurcalıyorsa, tek parça tulumlar hem gündüz kahvesinde hem de gece buluşmalarında kolayca size ayak uydurabilir.

Fütüristik Görünüm   +

INSTAGRAM: @KENDALLJENNER

Ne giyeceğinizi planlamış fakat aksesuar seçiminde bir türlü karar veremiyorsanız, gelecekten günümüze ışınlanmış hissi veren gözlükler kombinlerinizin kurtarıcı parçası olabilir. İster günlük isterseniz de özel bir geceye sakladığınız elbiselerle uyum içinde dans edeceğini düşündüğümüz fütürist gözlüklerle yaz mevsimine hiç olmadığı kadar havalı bir giriş yapın.

Oversize Terzilik +

Rosie Huntington-Whiteley ve Elsa Hosk

Kendall Jenner, beyaz düğmeli gömleği ve The Row imzalı pantolonuyla NYC sokaklarına adım attığından beri, bu görünüm sayısız kombin için de ilham kaynağı oldu.

h&m ve beyyoglu

Şort Takımlar +

Instagram: @haileybieber ve @amaka.hamelijnck

Şu anda çokça gördüğümüz bu setler, sezonun en havalı ve rahat trendlerinden biri. Şort takımları şu anda hemen hemen her tasarımcının ve markanın koleksiyonunda mevcut, bu yüzden sepetinize bir tane ekliyorken takıma ekleyebileceğiniz bir bikini üstü de edindiğinizden emin olun.

cos ve mavi

Tığ İşi Üstler +

Bu sezonun yükselişteki yıldızı tığ işi üstler; özellikle jean pantolonlarla birlikte kusursuz bir 70’ler estetiği sunuyor.

mango ve stradıvarıus

Renkli Gömlekler +

Instagram/emilisindlev

Podyumlarda sıkça gördüğümüz oversize renkli gömlekler; mikro şortlarla birlikte harika bir ikili oluşturuyor! Genelde sakız ya da makaron renklerindeki bu gömlekler, ışıltılı yaz günlerinin tamamlayıcısı olacak.

stradıvarıus ve mango

Denim on Denim +

Instagram/@PERNILLETEISBAEK

Evet denim üstüne denim trendi hiçbir yere gitmiyor, aksine konumunu daha da güçlendiriyor. Denim gömlek ve düz kesim bir jean pantolon ile kovboy bir görünüm yaratabilirsiniz.

mango ve zara

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir