• 29 Kasım 2021
  • 1.3K görüntüleme
  • 3 dakikada okunabilir
  • Kübra Elmalı

İçimizde yeni yıla dair umutlar yeşerten, kalplerimizi sıcacık yapan Noel ve yılbaşı filmlerini seviyoruz! İkonik yılbaşı filmlerini yeni baştan izlemekten sıkıldıysanız, Netflix 2021 Noel ve yılbaşı temalı yeni filmleriyle oldukça keyifli bir seyir takvimi oluşturdu! İçlerinde bonus bir dizi önerisi de olan listeye göz atıp izleyeceklerinizi şimdiden belirleyebilirsiniz. Olası yeni yapımlar halinde ise listeyi güncelliyor olacağız.

The Clause Family

Konu Noel tatili filmleri olduğunda favoriniz tıpkı Evde Tek Başına gibi tüm aileyle birlikte izlenebilecek sıcak filmlerse The Clause Family tam size göre!

Büyükbabasının Noel Baba olduğunu öğrendikten sonra Jules, Noel hediyelerini dünyanın dört bir yanına ulaştırmak konusunda ona yardım etmek zorunda kalır. Tabi bu durumu zorlaştıran ufak bir detay var: Jules, Noel’den tam anlamıyla nefret ediyor!

Yayın tarihi: 1 Kasım

2021 Netflix Takvimine Gelecek Noel ve Yılbaşı Filmleri

Love Hard

Flört uygulamalarında sahte profil tarafından kandırılmak hemen herkesin korkulu rüyasıdır! Love Hard filminde ana karakter kendisini tam da böyle bir durumun içinde buluyor.

Los Angeles’ta yaşayan Natalie, flört uygulamasından tanıştığı Doğu Yakası’ndaki bir adama aşık olur ve Noel tatilinde ona sürpriz yapmaya karar verir. Ancak işler pek de hayal ettiği gibi gitmeyecektir. Filmin başrolündeki isimler ise Nina Dobrev ,Jimmy O. Yang ve Darren Barnet.

Yayın tarihi: 5 Kasım

2021 Netflix Noel Filmleri

Bonus Dizi: Christmas Flow

Netflix’in Noel filmlerinde kasım ayı akışından bahsederken bu yeni diziye de yer vermek istedik. Zıt kutuplardan doğan aşk size umut veriyorsa bu romantik komedi diziyi çok seveceksiniz.

Ünlü bir rapçi ve hırslı bir gazeteci arasında Noel döneminde beklenmedik bir aşk doğar. Tüm farklılıklarına rağmen bu ilişkiyi yaşayabilecekler mi? Seyredip göreceğiz! Dizinin başrollerinde Fransız rapçi Tayc ve Lupin‘den hatırlayabileceğiniz Shirine Boutella var.

Yayın tarihi: 1. sezon 17 Kasım

En Yeni Netflix Noel ve Yılbaşı Filmleri

The Princess Switch 3: Romancing the Star

The Princess Switch serisi üçüncü filmiyle bu Noel’de de seyirciyi yalnız bırakmıyor! Vanessa Hudgens başrolündeki (yoksa başrollerindeki mi demeliydik) film, Margaret ve Stacy’nin değerli bir Noel yadigârı çalınınca Margaret’ın kendilerine çok benzeyen kuzeni Fiona’dan ve onun eski sevgilisinden yardım istemelerini konu alıyor.

Yayın tarihi: 18 Kasım

En Yeni Noel Filmleri

A Boy Called Christmas

Yazar Matt Haig‘in aynı adlı kitabından uyarlanan fantastik film, Nikolas isimli bir gencin babasını bulmak için çıktığı yolculukta kendisini elflerin yaşadığı sihirli bir dünyada bulmasını konu alıyor.

Yayın tarihi: 24 Kasım

En Yeni Yılbaşı Filmleri

A Castle for Christmas

Başarılı ve ünlü bir Amerikalı yazar olan Sophie kendisini bir skandalın içinde bulur ve bundan kaçmak için İskoçya’ya gider. Beğendiği bir şatoyu satın almak isterken, mülkün sahibinin Myles adında bir dük olduğunu öğrenir. Dük ise şatoyu bir yabancıya satmak konusunda oldukça isteksizdir. Filmin başrollerinde Brooke Shields ve Cary Elwes yer alıyor.

Yayın tarihi: 26 Kasım

Noel Romantik Filmleri

Single All The Way

Ailesi tarafından sürekli olarak bekarlığından şikayet edilen Peter, en iyi arkadaşı Nick’i Noel tatili için ona katılmaya ve ailesini sevgili olduklarına inandırmaya ikna eder. Başrolde Michael Urie, Philemon Chambers, Kathy Najimy ve Jennifer Coolidge gibi isimler yer alıyor.

Yayın tarihi: 2 Aralık

Romantik Komedi Yeni Yıl ve Noel Filmleri

1000 Miles from Christmas

Noel romantizmini sevenler için yeni yıla adım adım yaklaşırken tam da aradıkları aşk dozunda bir film! İspanya yapımı filmde kendini Noel ruhuna kaptırmayı gönülsüz bir şekilde öğrenen, 30’lu yaşlarındaki bir adamın hikayesi anlatılıyor.

Yayın tarihi: 24 Aralık

Romantik Yılbaşı Filmleri
İlgili Konular
  • carousel

Kübra Elmalı

Tam bir yabancı dizi tutkunu olan Kübra, bunun yanında filmleri de kaçırmıyor. Favori aksesuarları ise broşlar ve fularlar. Ayrıca yeni mekanlar keşfetmeyi ve floral desenleri de çok seviyor.

Önceki Yazı

Sonraki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir