• 6 Aralık 2021
  • 80 görüntüleme
  • 2 dakikada okunabilir
  • Kübra Elmalı

Hayranı olduğunuz ünlülerin favori şarkılarını ve ardında yatan hikayeleri, ortak şarkılarınız olup olmadığını merak ediyor musunuz? Eğer bir kraliyet fanıysanız iyi haber: Artık Prens William’ın playlistinde yer alan ilk üç şarkıyı biliyoruz! Ve şarkılardan biri annesi Prense Diana ile kalp ısıtan bir anıya dair.

Kapak fotoğrafı: @dukeandduchessofcambridge

Cambridge Dükü Prens William, Apple Fitness+ uygulamasının dinleyicileri yürüyüş yapmaya teşvik ettiği podcast yayını Time to Walk’un bir bölümüne konuk oldu. Prens yayını, Norfolk’taki Sandringham Malikanesi’nde yürüyüş yaparken kaydetti.

Yayında en dikkat çeken detay ise Prens William’ın en sevdiği şarkılara değindiği ve onlarla ilgili anılarını hatırladığı anlardı. Bunlardan ilki Prenses Diana’nın favorisi olan “Tina Turner- The Best” şarkısı! Prens şarkıya dair anılarını şöyle anlatıyor: “Çocukken Harry ve ben yatılı okula gidiyorduk. Annem okula dönüş kaygımızı biraz olsun üzerimizden atmamız için farklı türlerde şarkılar çalardı. Tina Turner’ın The Best şarkısı ise en çok hatırladığım ve takılıp kaldığım şarkılardan biri. Bu şarkı bunca zaman benimleydi ve ondan hala gizlice bir keyif alıyorum. Çünkü arka koltukta oturmak ve şarkı söylemek; bunlar tam bir aile anı. Annem en yüksek sesiyle şarkıya eşlik ederdi. Şimdi dinlediğimde, beni o araba yolculuklarına geri götürüyor ve annemle ilgili birçok anıyı hatırlatıyor.

Prens William’ın Listenize Eklemek İsteyeceğiniz Favori Şarkıları

Prens William ayrıca kendi ailesiyle de bir şarkıyı paylaşıyor! Çocukları George ve Charlotte’ın çoğu sabah hangi şarkının çalacağı konusunda tartıştığını anlatan Prens, Shakira‘nın 2010 Dünya Kupası şarkısı Waka Waka’nın tüm aile için keyifli bir seçim olduğunu ve sıkça dinlediklerini dile getiriyor.

Prens William’ın listesindeki üçüncü şarkı ise “AC/DC- Thunderstruck“. William bu şarkı için “pazartesi sabahları için en iyi tonik” tanımını yapıyor ve ekliyor: “Bu şarkı sizi kesinlikle uyandırır ve haftanızı mümkün olabilecek en iyi moda sokar; her şeyin ve herkesin üstesinden gelebileceğinizi hissedersiniz. Bunu dinlerken oldukça hızlı yürüyeceğinizi hayal ediyorum. Bu şarkıda dans etmemek ya da baş sallamamak çok zor.

Dinledikten sonra siz de Prens William’a hak vereceksiniz!

İlgili Konular
  • carousel

Kübra Elmalı

Tam bir yabancı dizi tutkunu olan Kübra, bunun yanında filmleri de kaçırmıyor. Favori aksesuarları ise broşlar ve fularlar. Ayrıca yeni mekanlar keşfetmeyi ve floral desenleri de çok seviyor.

Önceki Yazı

Sonraki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir