2021’in En Çok Konuşulan 5 Çifti

2021’in-en-cok-konusulan-5-cifti

Yavaş yavaş 2021’in sonuna gelmişken geriye dönüp baktığımızda bol ayrılıklı ve sansasyonel ilişkilerin ön planda olduğu bir yıl görüyoruz. 2021’de birbirlerine duydukları aşk iddiaları ve ayrılık sorunlarıyla öne çıkan çiftleri beraber incelemeye ne dersiniz?

Kim Kardashian ve Kanye West

2021’in belki de en çok konuşulan çifti olarak akıllarımıza kazınan Kim ve Kanye ikilisi, 2021’in başında boşanma kararı almalarına rağmen aralarındaki ilişkide net bir sonuç yok. Geçtiğimiz haftalarda SNL’de sunucu olarak karşımıza çıkan Kim, programda ‘Kanye ile evliliğimizi bitirdik.’ gibi cümleler kurmuş fakat Kanye boşanmadıklarını ve bu tür haberlerin çocuklarını kötü etkilediğini söylemişti.

Taylor Swift ve Jake Gyllenhaal

Taylor Swift, çalıştığı plak şirketiyle yaşadığı anlaşmazlıklardan dolayı 2012 yılında yaptığı Red albümünü geçtiğimiz haftalarda tekrar yayınladı. Taylor, albümde yer alan All Too Well şarkısını 2010 yılında birlikte olduğu Jake Gyllenhaal’a yazmıştı. Şarkıda yer alan ‘I left my scarf there at your sister’s house and you still got it in your drawer even now’ sözleri sosyal medyada viral oldu. Taylor’ın binlerce hayranı Jake’e şarkı sözlerinde geçen atkının kendisinde olup olmadığını sordu ancak Jake Gyllenhaal geçmiş ilişkisi ve atkıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Zendaya ve Tom Holland

Uzun zamandır birlikte oldukları söylenen Zendaya ve Tom Holland, 2021 yılında ilişkilerini herkese açıkladı. ‘Spider-Man: Homecoming’ filmiyle görüşmeye başladıkları söylenen ikili, en son geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ‘Spider-Man: No Way Home’ filminin Londra prömiyerinde birlikteydi.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck

2002 yılında ‘Gigi’ filminin setinde tanışan ikili, iki yıl nişanlı kaldıktan sonra 2004 yılında ayrılmıştı. Aradan geçen 17 yıllık zamanda ikilinin farklı insanlarla ilişkileri olsa da, 2021 yılında tekrardan barıştılar.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck 17 Yıl Önce Neden Ayrıldı?

Selena Gomez ve Chris Evans

Kaptan Amerika rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip Chris Evans ve ünlü şarkıcı Selena Gomez’in ilişki yaşadıkları iddia ediliyor. Birlikte New York’ta bir restorandan çıktıkları görülen ikili, Selena’nın Chris’i sosyal medya hesaplarından takibe almasıyla iddiaları daha da güçlendirdi. Son olarak Selena’nın çektiği bir TikTok videosunda Chris’in daha önce fotoğraf attığı kazağı giymesi, ikilinin 2021 yılına damga vuran çiftlerinden olabileceğini kanıtladı.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir