• 15 Aralık 2021
  • 85 görüntüleme
  • 2 dakikada okunabilir
  • Kübra Elmalı

Cilt bakımında tek bir ürün kullanmanın pek de gerçekçi olmadığını biliyoruz. Dokunduğunuzda dahi yanak bölgesiyle göz çevresinin aynı dokuda olmadıklarını fark edebilirsiniz. Özellikle göz kapağı derisi tüm vücuttaki en ince deri ve bu hassasiyet, göz çevresi bakımı için özel formüllere başvurulması gerektiğinin bir kanıtı.

Cilt bakım rutinimiz söz konusu olduğunda ekstra özen gösterilmesi gereken bir diğer bölge ise dudak çevresi! Çünkü göz ve dudak çevresi, yüz ifadelerimiz nedeniyle sürekli hareket halinde. Kendimizi en iyi mimiklerle ifade edebilirken, yaşlanma belirtilerinin karşımıza çıktığı ilk yerlerin de bu alanlar olması işimizi kolaylaştırmıyor. Bu aşamada da en etkili çözüm doğru ürünlere başvurmak oluyor.

Ciltteki bu iki hassas bölge için Darphin özel bir formül yarattı: Stimulskin Plus Eye & Lip Contour Cream! Dudak ve göz çevresindeki dolgunluk ve yapı kaybını önlemek üzere geliştirilen bu kremin içeriği %88 doğal bitkisel formüllerle oluşturuldu. Doğanın iyileştirici gücünü yansıtan formüle yakından bakalım!

Darphin’den Göz ve Dudak Çevresine Özel Yeni Formül

Ürünün formülünde önemli bir yere sahip olan deniz zümrüdü, cildin yapısal ağını destekleyerek çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltıyor. Bu da daha genç ve güçlü bir cilt görünümü anlamına geliyor. Kremin formülündeki 5 peptit kombinasyonu ise daha dinç ve sıkı bir görünüme destek oluyor. Faydalı bitkisel içeriklerden biri olarak öne çıkan hurma özleri ise cildin doğal lipit üretimini artırıyor. Tüm bu botanik özleri, derin infüzyon yağı teknolojisi ile kanola yağı içerisinde çıkarılıyor. Böylece kanola yağı da cilt yenileyici etkisiyle formüle katkı sağlamış oluyor.

Kanıtlanmış etki

Darphin Stimulskin Plus Eye & Lip Contour Cream‘in en sevdiğimiz yanı ise etkisinin klinik olarak kanıtlanmış olması. Göz çevresindeki etkinliğine baktığımızda, 1 hafta boyunca günde iki kez kullanım sonucunda kaz ayakları gözle görülür bir şekilde azalıyor. Göz kapaklarında ise 4 hafta boyunca günde iki defa kullanım sonucunda %16 daha sıkı bir his olduğu kanıtlandı. Üstelik ürün sadece tek uygulamada bile %20 daha az gözle görülür koyu halkalar vadediyor. Dudak çevresindeki etkisini ise 10 haftada gözlemleyebiliyorsunuz. Tüm bu bilimsel verilerin verdiği güvenle, siz de düzenli kullanımda ürünün etkisini kısa sürede fark edebilirsiniz.

İlgili Konular
  • slider

Kübra Elmalı

Tam bir yabancı dizi tutkunu olan Kübra, bunun yanında filmleri de kaçırmıyor. Favori aksesuarları ise broşlar ve fularlar. Ayrıca yeni mekanlar keşfetmeyi ve floral desenleri de çok seviyor.

Önceki Yazı

Sonraki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir