• 16 Aralık 2021
  • 76 görüntüleme
  • 2 dakikada okunabilir
  • Kübra Elmalı

Amanda Seyfried, gerçek bir suç hikayesinin mini dizi uyarlamasında başrolü üstlenecek! Hulu platformu 2019’da dolandırıcı Elizabeth Holmes’ün hikayesini bir dizi olarak yayınlayacağının duyurusunu yapmıştı. İlk etapta başrol için düşünülen isim de Kate McKinnon’dı. Ancak bu yıl Amanda Seyfried ile anlaşma yapıldı ve meşhur dolandırıcıyı canlandıracak isim de belli oldu.

İlgi Çeken Konusuyla Amanda Seyfried’in Yeni Dizisi “The Dropout”

Dizinin konusuna yani Elizabeth Holmes’ün gerçekte kim olduğuna değinmeden önce oyuncu kadrosuna değinmekte fayda var. Naveen Andrews dizide Holmes’un iş ortağı ve eski erkek arkadaşı Sunny Balwani olarak yer alacak. Yapımda ayrıca Shameless dizisinin babası William H. Macy, Laurie Metcalf, Elizabeth Marvel, Utkarsh Ambudkar, Kate Burton, Stephen Fry ve Dylan Minnette gibi isimler de yer alıyor.

Elizabeth Holmes kimdir?

Elizabeth Holmes Amerika’nın yakın tarihinde bir hayli meşhur olan bir dolandırıcı. Theranos şirketinin kurucusu ve CEO’su olan Holmes, henüz 20’li yaşlarındayken sağlık sektöründe dev bir adım olacak geleneksel kan testlerinin yerini alabilecek büyük teknolojiyi duyurmuştu ve bunun için bir fona ihtiyaç duyuyordu. Kulağa bir hayli faydalı geliyor öyle değil mi? Pek çok yatırımcı da böyle düşünmüş olacak ki Holmes, 92 milyon doların üzerinde bir fon sağlamayı başardı. Öyle ki Forbes onu “kendi kendini yetiştiren en genç kadın milyarder” ilan etti. Ta ki tüm bunların bir yalandan ibaret olduğu ortaya çıkana kadar.

Elizabeth Holmes kimdir?

Fortune, Elizabeth Holmes’ü 2016’da “Dünyanın En Hayal Kırıklığına Uğratan Liderleri” listesine ekledi. Holmes şimdi 12 dolandırıcılık ve komplo suçuyla mahkemede yargılanıyor; kendisi 20 yıla kadar hapis cezası ve her bir yatırımcıya ödenecek 250.000 dolarlık tazminat ile karşı karşıya.

“The Dropout” dizisi ne zaman başlayacak?

8 bölümden oluşacak dizi 3 Mart 2022‘de hulu’da yayınlanmaya başlayacak.

İlgili Konular
  • slider

Kübra Elmalı

Tam bir yabancı dizi tutkunu olan Kübra, bunun yanında filmleri de kaçırmıyor. Favori aksesuarları ise broşlar ve fularlar. Ayrıca yeni mekanlar keşfetmeyi ve floral desenleri de çok seviyor.

Önceki Yazı

Sonraki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir