Sex And The City’nin Yıldızı Chris Noth Cinsel Saldırı İle Suçlanıyor

sex-and-the-city’nin-yildizi-chris-noth-cinsel-saldiri-ile-suclaniyor

Sex and the City’nin Mr. Big’i olarak tanıdığımız Chris Noth cinsel saldırı ile suçlanıyor. Sex And The City’nin devamı niteliğinde olan And Just Like That’in yayınlanmasından bir hafta sonra, 2004 ve 2015 yılına ait suçlamalar gün yüzüne çıktı. İki kadın, Chris Noth’un kendilerine cinsel saldırıda bulunduklarını iddia etti.

Yaptığı açıklamalarda ‘Zoe’ ve ‘Lily’ takma adını kullanan kadınlar, Zoe’nin 2004 yılında Chris’in düzenli olarak iş yaptığı eğlence firmalarından birinde çalıştığını ve Chris’in Zoe’ye flörtöz davranışlarda bulunduğunu iddia etti. Chris ile bazen masasında sohbet eden genç kadın, Chris’in ona zararsız olduğunu düşündüğü sesli mesajlar bıraktığını da ekledi. “Masamın yanımdan geçer ve benimle flört ederdi. Bir şekilde numaramı rehberden almıştı ve iş telefonuma sesli mesajlar bırakıyordu.” Sözleriyle durumu açıklayan Zoe, oyuncunun kendisini Batı Hollywood’daki dairelerden birine davet ettiğini söyledi.

Anlatılanlara göre, Zoe’nin arkadaşı ile aynı sitede yaşayan Chris, sitenin havuzunda karşılaştıklarında Zoe’ye kitabını bıraktı. Kitabı geri vermek için Chris’in evine çıkan Zoe, teşekkür edip arkadaşının yanına geri dönecekken ünlü oyuncu ile öpüştüklerini; daha sonra Chris’in kendisine tecavüz ettiğini açıkladı.

Sex And The City’nin Yıldızı Chris Noth Cinsel Saldırı İle Suçlanıyor

Cinsel saldırı iddiasında bulunan bir diğer isim ise Lily. New York’ta sunucu olarak çalışırken Noth ile tanıştığını iddia eden Lily, bir gece akşam yemeği yemek için ünlü isim ile dışarı çıktığını ve yemek sonrasında Chris’in ona tecavüz ettiğini iddiasında bulundu.

Yapılan iddialara karşı sessizliğini bozan Chris Noth ise, “Yıllar, hatta on yıllar önce tanıştığım kişilerin bana yönelttikleri suçlamalar kesinlikle yanlış. Karşılaşmalar rızaya dayalıydı. Bu hikayelerin ortaya çıkış zamanlamasını sorgulamamak zor. Neden şimdi ortaya çıktıklarını kesin olarak bilmiyorum ama şunu biliyorum: Bu kadınlara saldırmadım.” sözleriyle kendisini açıkladı.

 

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir