EŞSİZ VE EĞLENCELİ: KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLEN HEDİYELER

essiz-ve-eglenceli:-kisisellestirilebilen-hediyeler

Bazı sevdiklerimizin her şeyi var! Ve işte bu nedenle onlara hediye almak çok ama çok zor. Ama bu yılbaşı şanslısınız çünkü kişiselleştirilebilen hediyeler yükselişte. Gardırobunda ve takı dolabında yer olmayan ve bu yüzden ne alsanız muhtemelen koleksiyonunda olan o sevdiğinize kişiye özel bir hediye almayı tercih edebilirsiniz. DIY hediyeler için zamanınız yoksa bu kişiye özel hediyeler hayat kurtarıcı olacak. 

Evet… Sevdiklerinize kendimizin yaptığı bir hediye vermek çok güzel ama itiraf edelim ki bu kadar fazla vaktimiz yok! Ancak birçok marka sizin yerinize DIY hediyeleri tasarlamış bu nedenle fazla uğraş vermemize gerek yok. Özellikle harfli takıların ve astrolojinin bu kadar trend olduğu bir dönemde kişiye özel hediyeler kaçınılmaz oluyor. Sevdiğiniz kişinin baş harfinin olduğu bir takı veya mum veya burcunun özelliklerini birebir taşıdığı için gururla takabileceği bir burç kolyesi… Kişiye özel hediyeler hem çok eğlenceli hem de eşsiz.

Sadece harf ve burçlardan ibaret olmayan kişiye özel hediyeler arasında kişiselleştirilebilen telefon kapları, ajandalar ve çantalar da var. Sevdiğiniz kişinin adını veya aranızdaki şakayı işleyebileceğiniz bir hediye ile bu yılbaşını öncekilerden daha özel hale getirebilirsiniz. Klasik hediyelerden biraz daha farklı olan kişiye özel hediyeler sevdikleriniz için daha düşünceli ve uzun ömürlü bir hatıra haline gelecek. 

Fotogaleride sizin için seçtiğimiz kişiye özel hediyeleri görebilirsiniz…

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir