DR.JART + Cicapair Serisi Ile Bakım Rutininize Yeni Bir Destek

dr.jart-+-cicapair-serisi-ile-bakim-rutininize-yeni-bir-destek

Sephora dünyasına sıra dışı bir deneyim olarak eklenen DR.JART + Cicapair Serisi, bakım rutininizi bir üst noktaya taşımaya hazırlanıyor. Serideki ürünler kaplan otu olarak bilinen centella asiatica ile zenginleştirilerek her ihtiyacı karşılamaya odaklanıyor. Dr.Jart+ ürünleri sadece Sephora mağazalarında, sephora.com.tr’de ve Sephora Mobil Uygulamasında!

Dermatolog Dr. Jung Sung-jae’nin danışmanlığıyla girişimci Lee Jin-wook tarafından 2004 yılında kurulan Dr.Jart+ “dermatolojik bilim ve sanatın bir karışımı” felsefesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni Cicapair Serisi ile marka, cildin onarılmasına yardımcı olan nemlendirici, onarıcı serum, yatıştırıcı krem, renk düzenleyici serum ve yatıştırıcı maske gibi orijinal ürünlerle canlanmış bir cilt görünümü sağlıyor.

Cilt canlılığını besleyici yapılara sahip ürünlerle size geri kazandırmayı destekleyen bu özel seri, ayrıca cildinizin çevresel etkenlerden korunması için de profesyonel bir bariyer işlevi görüyor. Gündelik yaşamın stresiyle ve sorumluluklarla uğraşırken etkili cilt korumasına kim hayır diyebilir ki?

DR.JART + Cicapair Serisi’nde bulunan ve cilt bakımınıza yeni bir destek sunan ürünlere yakından bakalım:

DR.JART + Cicapair Tiger Grass Kaplan Otu Renk Düzenleyici Bakım

Cicipair Tiger Grass, ciltteki kızarıklığı ve düzensiz cilt tonu sorunlarını en aza indiren ideal bir bakım rutini olarak ön plana çıkıyor. Cildin doğal rengine uyum sağlayan ürün, Centella Asiatica’nın yatıştırıcı gücü ile nem seviyesini de artırarak canlanmış bir görünüm sunmaya yardımcı oluyor.   Kızarıklıkları kapatıcı gücü ile cildi hazırlamak için yeşilden ten rengine dönen yapısı, gündüz kullanımına ve hassas cilt yapısına da uygun olmasıyla dikkat çekiyor.

DR.JART + Cicapair Tiger Grass Kaplan Otu Renk Düzenleyici Bakım

DR.JART + Cicapair Tiger Grass Gece Maskesi

Cildin onarılmasına yardımcı olan krem, kızarıklığı ve cilt tonu eşitsizliklerini azaltmak için aradığınız formüle sahip. İçeriğindeki kaplan otu olarak bilinen centella asiatica ve houttuynia cordata, civanperçemi ve klorofilin bitkisel kompleksi ile cilt bariyerinin güçlenmesine yardımcı oluyor. Ciltteki kızarıklarının minimize edilmesini destekleyen kremsi dokuya sahip bu maske, Moringa özleri içeren Yeşil Uyku Kompleksiyle cilt canlılığının geri kazanmasını hızlandırıyor.

Cicapair Tiger Grass Sleepair Intensive Mask

DR.JART + Cicapair Tiger Grass Serum

Bu güçlü infüzyon serum, tahriş olmuş cildi yatıştırmasıyla ön plana çıkıyor. Cildin bariyerini güçlendirmeye ve dengelemeye yardımcı olmak için tescilli mikrobiyom kompleks Jartbiome ile formüle ediliyor. Serum, hassas cildi yatıştırmayı hızlandırırken aynı zamanda koruyucu bir kalkan görevini de üstleniyor. İçeriğindeki Cicabond ise dış etkenlerden kaynaklanarak etkilenen kuru cildi onarmaya ve beslemeye yardımcı oluyor.

Cicipair Tiger Grass Serum

DR.JART + Cicapair Tiger Grass Camo Drops Cilt Tonu Düzenleyici Spf 20

Ciltte kızarıklık görüntüsü canınızı sıkıyorsa Cicipair Tiger Grass Camo Drops Spf 20 ile tanışın. Ürün, makyaj uygulamaları ya da çevresel etkenlerden dolayı hassaslaşarak tahriş olan cildin yatışmasına destek oluyor. Kızarıklıkları azaltan ve cildin ışıltısını artıran canlandırıcı SPF formülü ve cilt tonunu dengeleyen içerikleriyle bakım ritüellerinin vazgeçilmezi olmaya aday! Klorofil içeren antioksidan yeşil enerji kompleksi yorgun cilde enerji verirken, formülündeki SPF 20 ile ciltte oluşabilecek güneş lekelerini en aza indiriyor.

Cicipair Tiger Grass Camo Drops Spf 20

DR.JART + Cicapair Tiger Grass Krem

Kurumuş hassas cildi nemlendiren ve yatıştıran bir kreme ihtiyacınız varsa Cicipair Tiger Grass Creme tam anlamıyla cilt savunmasını güçlendirmek için oluşturulmuş. Cildin kuruluğa karşı savunmasını güçlendirmeye yardımcı olmak için tescilli mikrobiyom kompleks Jartbiome ile formüle edilmiştir. Böylece krem, kızarıklığı yatıştırıp hassas cildi korumaya yardımcı oluyor. Sodyum, potasyum, kalsiyum ve magnezyum gibi değerli mineraller içeren solüsyon yapısı ile cilt yenilenmesini destekleyerek koruyucu bir bariyer sağlıyor ve hidrasyon seviyesini artırıyor.

Cicipair Tiger Grass Creme

DR.JART + Cicapair Cilt Yatıştırıcı Maske

Sakinleştirici maskenin ana kaynağı olan Centella özü, hassas cildi yatıştırmaya, onarmaya ve nemlendirmeye yardımcı oluyor. Maske ayrıca cildin ihtiyaç duyduğu doğal içerikli besleyici botanik yağlar ve özler de içeriyor. Yoğun bir günün ardından cildinizi rahatlatmak ve derinlemesine nemlendirmek için kağıt maskelere başvurmayı seviyorsanız bu ürün vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak.

DR.JART + Cicapair Calming Mask

DR.JART + Cicapair Serisi’ne ait ürünlerine sephora.com.tr, Sephora Mobil Uygulaması ve Sephora mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir