• 6 Ocak 2022
  • 78 görüntüleme
  • 2 dakikada okunabilir
  • Kübra Elmalı

2004-2012 yılları boyunca 8 sezonluk ivmesiyle Desperate Housewives, ekranların en güçlü kadın dizileri arasındaydı. İlişkiler, arkadaşlıklar ve aile kavramına dair pek çok farklı bakış açısı sunan dizi, 31 Aralık 2021’de yapımın orijinal hesabının Twitter’da paylaştığı bir gönderiyle hayranlarını heyecanlandırdı.

“Umutsuzca 2022’yi bekliyoruz” cümlesiyle dizinin afişlerinden birinin paylaşılması “Desperate Housewives geri mi dönecek” sorusunu getirdi. Sex and The City ve Dexter başta olmak üzere yeniden başlayan yapımların bu kadar popüler olduğu günlerde, Umutsuz Ev Kadınları’nın da yeniden çekilmeye başlamasını açıkçası imkansız görmüyoruz! Hazır dizinin final sezonun üzerinden 10 yıl geçmişken, bu yıldönümünde bir geri dönüş oldukça iddialı olabilirdi.

*Desperately* waiting for 2022. pic.twitter.com/Io6cN99giO

— Desperate Housewives (@DesperateABC) December 31, 2021

Dizinin yaratıcısı Marc Cherry daha önce verdiği bir röportajda aslında bu konu için hevesli olduğunu şu cümlelerle dile getirmişti: “Desperate Housewives’ı yeniden başlatmam için bana gelenler oldu ama bu diziye The Golden Girls (Altın Kızlar) ile aynı hisleri besliyorum. The Golden Girls müthiş bir fikirdi ama dizinin asıl büyüsü oyuncu kadrosuydu. Bizim de onlar gibi mükemmel bir kadın grubumuz vardı. Desperate Housewives’ta oyuncu kadrosu konusunda şanslıydım ama bu hikaye sona erdi.

Marc Cherry, sözlerine tamamen yeni bir hikaye ile yeniden diziyi ortaya çıkarma fikrine sıcak baktığını belirterek devam etmişti: “Eğer diziyi yeniden başlatacak olsaydım, onu neyin beslediğine dair yepyeni bir fikir bulmam gerekirdi. Formülü biliyorum ve bunu daha fazla zaman ve para imkanıyla denemek kesinlikle harika olurdu.

Dizide Gabrielle karakterine hayat veren başrol Eva Longoria ise The Radio Times ile yaptığı bir röportajda “Gaby’nin kendi işini kurma adımı atmasıyla diziyi bitirdik. Bu yüzden işini nasıl büyüttüğünü görmek isterdim.

2022’de Desperate Housewives’ın ekranlara döndüğünü görmek sanıyoruz ki hepimizi fikir olarak bile heyecanlandırmaya yetiyor!

İlgili Konular
  • carousel

Kübra Elmalı

Tam bir yabancı dizi tutkunu olan Kübra, bunun yanında filmleri de kaçırmıyor. Favori aksesuarları ise broşlar ve fularlar. Ayrıca yeni mekanlar keşfetmeyi ve floral desenleri de çok seviyor.

Önceki Yazı

Sonraki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir