• 20 Ocak 2022
  • 58 görüntüleme
  • 3 dakikada okunabilir
  • Kübra Elmalı

Yeni şeylerden denemekten hoşlanıyorsanız 2022 bunun için oldukça ideal bir sene olacak gibi görünüyor. Sizin için yılın daha en başından popülaritesini belli eden bazı mikro trendleri ele aldık. Güzellik görünümlerinden aksesuar kullanımlarına bu yılı domine edecek trendlerden en beğendiğinizi uygulamak için daha fazla zaman kaybetmeyin!

Fotoğraflar: Jennifer Lawrence, Tom Ford S/S defilesinden Gigi Hadid

Piercing coşkusu

Miley Cyrus, Jennifer Lawrence, Rihanna, FKA twigs, Zoë Kravitz ve daha pek çok ünlü kulak piercinglerine sahip. Kırmızı halıdaki davet stillerinde de bu aksesuarlara sıkça yer veren ünlü isimlerden ilham alarak siz de kulaklarınıza piercing takabilirsiniz. En havalı piercing noktaları ise helix, tragus ve conch!

FKA twigs Piercing

Saçlarda doğal griler

And Just Like That, özellikle 30 yaş üzerindeki kadınlar için uygulayabilecekleri bir güzellik trendini ortaya koyuyor: Saçlarda doğal griler! Belli bir yaştan sonra saçlarınızda beyazlar oluşmaya başladıysa onlarla barışmaya ne dersiniz? Dizide Miranda tamamen saç boyasından uzaklaşsa da Carrie’yi sarı saç görünümüne devam ederken görüyoruz. Ancak yine de saçlarında beyazlar ve griler de mevcut!

And Just Like That Carrie Bradsah Saçları

Grafik göz makyajı

Grafik makyaj son yıllarda inişli çıkışlı popülaritesiyle Instagram karelerinde de, kırmızı halıda da, it girl’lerin tatil modlarında da karşımıza çıkıyor. Dilediğiniz renkte göz kalemi ya da eyeliner edinerek siz de rahatça grafik göz makyajı uygulayabilirsiniz. Grafik göz makyajının en iyi yanı ise herhangi bir kural olmaması! “Eyeliner çekemiyorum” bahanesini kabul etmeyecek bu trend sayesinde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.

Kylie Jenner Grafik Makyaj

Çift taşlı yüzük modelleri

Kylie Jenner, Ariana Grande, Emily Ratajkowski ve 2022’in ilk ayında nişanlılar kervanına katılan Megan Fox! Saydığımız bu isimlerin hepsi çift taşlı yüzüğe sahip. Hayatlarının en anlamlı aksesuarı olan yüzüklerde farklı boy ve şekillerde taşların yan yana bulunduğu tasarımlar, onları stil sahibi bir noktaya taşıyor.

Emily Ratajkowski Yüzüğü

Şapka küpeleri

Bella Hadid’in Instagram profilinde birkaç dakika dolaştığınızda bambaşka trendlere ışınlanmanız işten bile değil. Dikkatimizi en çeken görünüm ise örgü bere ve taşlı aksesuarları yan yana getiren bu görünüm oldu. Küpe ya da saç aksesuarlarınızı siz de bere ve şapkalarınıza takarak trend bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bella Hadid Şapka Modeli

İsme özel kolyeler

Sex and The City’de Carrie kolye varsa Euphoria’da da Maddy kolye var! Üstelik tam olarak kendi stiline uygun bir şekilde! Siz de isme özel bir kolye yaptırarak favori aksesuarınızı yaratabilirsiniz. 90’lardan bu yana isme özel kolye trendinin bir görünüp bir kaybolduğunu hatırlatalım. Dolayısıyla önümüzdeki yıl ortadan kaybolsa bile birkaç sene içinde geri döneceği kesin!

Euphoria Maddy Kolye

Hacimli saç aksesuarları

Özellikle 2022 yaz aylarında daha da sık göreceğimiz bir diğer trend ise hacimli saç aksesuarları. Tokalar, saç bantları, taçlar, bandanalar arasında hacimli ve “buradayım” diyen modeller ön planda olacak. Stilinize ve kombinlerinize en iyi şekilde uyacak saç aksesuarlarını edinerek siz de bu trendi kendinize uyarlayabilirsiniz.

Giambattista Valli S/S 2022
İlgili Konular
  • carousel

Kübra Elmalı

Tam bir yabancı dizi tutkunu olan Kübra, bunun yanında filmleri de kaçırmıyor. Favori aksesuarları ise broşlar ve fularlar. Ayrıca yeni mekanlar keşfetmeyi ve floral desenleri de çok seviyor.

Önceki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir