Saçlarınızın Işıldamasını Sağlayacak 6 Mor Şampuan

saclarinizin-isildamasini-saglayacak-6-mor-sampuan

Sarı saç rengini kullanmak zaman zaman oldukça komplike olabiliyor. Sarışın olmaya adım atmak ( özellikle de doğal renginden çok uzaktaysanız) zordur, e tabii sarışın kalmak da bir o kadar zor.

Peki neden? Çünkü en iyi şekilde uygulanmış kremsi sarı saç rengi düzenli ve dikkatli bir şekilde ilgilenilmezse, çok geçmeden göze güzel görünmeyen donuk ( veya daha kötüsü, pirincimsi) görüntü oluşturabilir.

Bu istenmeyen görüntüye sahip olmamak için yapabileceklerinize gelince, duş rafınızda özellikle kaliteli bir mor şampuan bulundurmanızı öneririz.

Karşıt (sarı) renk çarkına karşı koymak için tasarlanan mor pigmentler, sarı saçlarınızı aydınlatma, taze bir görüntüye ulaştırma ve tonlama, ayrıca saçlarınızı kuaför salonundaki ilk ihtişamına kavuşturma (veya en azından çok daha yakınlaştırma) yeteneğine sahip.

Ancak başarı, hangi şampuanı seçtiğinizde saklıdır biz de bu nedenle sarı saçlarınız için piyasadaki en güvenilir şampuanlardan altısını bir araya getirdik…

Parlak ve canlı sarı saçlar için bakım rehberi

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Violet Şampuan

Mor şampuanların saçları kuruttuğu bir gerçek. Ancak Kerastase’ın bu şampuanı saçları ekstra kurutmuyor, saç neminizi artırarak saçlarınızın canlı görünmesini ve saç rengindeki, sıcak yansımaları nötralize ederek, saç renginin soğuk bir tona ulaşmasını sağlıyor.

Ayrıca çokça işlem görmüş ince telli saçlarda bile ilk kullanımdan itibaren etkisini gösteriyor. Yıpranmış saçlarınızı Hyaluronik asit ve Edelweiss çiçeği özleri ile onarıyor. Saçlarınızın ihtiyacı olan nötr etkisine göre haftada 1 veya 2 kez kullanabileceğiniz Blond Absolu’nun bizce en iyi yanı, yoğun bir mor rengi olmasına karşın ellerinizi boyamıyor olması!

John Frieda Violet Crush Shampoo

Uygun fiyatı, kolay bulunabilirliği ve güçlü etkisi ile sevilen bir seçenek olan John Frieda Violet Crush Şampuan saçlarınızdaki pirinç rengini yok ediyor, aşırı tonlama yapmadan, ezilmiş menekşe pigmentleri sayesinde saçlarınızdaki sarı tonları aydınlatıyor. Eğer saçlarınızın ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız haftada üç gün kullanabilirsiniz; sadece köpürtün, 2-3 dakika beklettikten sonra durulayın.

Saç rengini açmayı düşünenler için sarı saç kılavuzu

Moroccanoil Blonde Mükemmelleştirici Mor Şampuan

Tonlamanın yanı sıra saç sağlığınıza da odaklanan Moroccanoil’in akıllı mor şampuan, sarı saçlarınızın yoğunluğunu ve hacmini artırmaya, saçlarınızı canlandırmaya ve parlaklık sağlamaya odaklanıyor. Turuncu ve sarı tonlarının yanı sıra kuruluk ve hasarı da gideren bu şampuan menekşe pigmentleri ve antioksidan bakımından zengin argan yağının güzel kokulu bir karışımıdır. 3-5 dakika beklettikten sonra durulayın.

Bumble and Bumble Blonde Şampuan

Sarı saçlarınızı seyahat halindeyken kontrol altında tutmaktan endişe ediyorsanız, bu tonlayıcı şampuan güçlü olduğu kadar yoğun bir etkiye de sahip. İlave hidrasyon için karışıma eklenmiş gliserin ile kabarmayı engelliyor, bronzluğu nötralize ediyor ve her uygulamada sarı saçlarınızın nüanslarını aydınlatıyor. Haftada sadece iki dakika ayırmanızda yeterli!

Elseve Color-Vive Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan

Listemizin en uygun fiyatlı mor şampuanı olan Elseve Color- Vive Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan, tam bir fiyat performans ürünü. Sarı ve gri saç rengindeki istenmeyen yansımaları, içerisindeki mor pigmentler ve UV filtresi içeriği ile karşıt tonları nötralize ederek ortadan kaldırıyor. Ayrıca çiğ bir sarıya dönen veya turunculaşan saçlarınızın renginin daha güzel ve doğal bir görünüme ulaşmasını ve saçlarınızın daha dolgun bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Haftada 1-2 kez ıslak saçınıza masaj yaparak uygulayıp, beş dakika beklettikten sonra bol su ile yıkayın.

L’oreal Serie Expert Magnesium Silver Şampuan

En iyi mor şampuan listemize L’Oréal’in Expert Silver ürününü eklemesek olmazdı. Gri ve beyaz saçlar için üretilmiş bu şampuan saçınızın doğal yapısını korurken aynı zamanda nemlendirme sağlayarak saçlarınıza yumuşaklık kazandırıyor. Işığa karşı doğal bir koruyucu olan Expert Magnesium Silver Şampuan  saçlarınızın kaybettiği proteini geri kazanmasını sağlıyor ve hem mor hem de mavi şampuan özelliği gösteren bu ürün yalnızca turunculukları değil aynı zamanda çiğ sarı renkleri de nötrlüyor. Saçlarınıza masaj yaparak uygulayın ve bol su ile durulayın.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir