• 1 Şubat 2022
  • 114 görüntüleme
  • 2 dakikada okunabilir
  • Kübra Elmalı

Eğer bir Sex and The City hayranıysanız And Just Like That mutlaka ilginizi çekmiştir. Genel görüş dizinin eski ruhunu yansıtmadığı yönünde olsa da bu yeni devam dizisinde pek çok değişim yaşandığı bir gerçek. Bunların başında da Cynthia Nixon’ın hayat verdiği Miranda Hobbes karakteri geliyor. Eğer diziyi henüz izlemediyseniz içeriğin bundan sonrası sizin için spoiler değeri taşıyabilir, bizden söylemesi!

And Just Like That dizisine başlamalarından bu yana izleyiciler Miranda karakterinin aslında hiç de hatırladıkları gibi yansıtılmadığını gördü. Her daim güçlü, zeki, dobra ve çözüm odaklı olan Miranda, bu yeni yapımda ilk bölüm itibariyle karşımıza sakarlıklar yapan, sürekli potlar kıran ve alınganlığıyla öne çıkan olgun bir kadın olarak çıktı. Tüm bu değişime bir de Carrie’nin podcast partneri Che Diaz ile olan yakınlaşması ve Steve ile boşanma adımı da eklenince seyirci Miranda’nın karakterinin dışında gerçekleşen seçimlerine tepki göstermeye başladı. Asıl hikayeden kopuk bulunan bu gelişmelere gelen tepki, karaktere hayat veren Cynthia Nixon tarafından da yanıtsız kalmadı.

Cynthia Nixon’dan Miranda’nın Aşk Hayatına Dair Açıklama

Drew Barrymore’un şov programına konuk olan Cynthia Nixon gelen tepkilere dair şu açıklamada bulundu: “Miranda, Che’ye duyduğu ilgiden, Che’nin hayatına girmesiyle şaşan dengesinden ve adeta bir Charlotte’a dönüşmesinden dolayı şaşkına dönmüş durumda. Bu duruma olumsuz bir yönden bakarsanız orta yaş krizi olarak açıklayabilirsiniz. Ama krizlerden gerçekten verimli şeyler de çıkabiliyor. Artık genç değilsiniz ama yaşlı da değilsiniz; hayatınızın iyi olduğundan emin olmak için hala zamanınız var. Eğer kariyer seçimlerinizden ya da evliliğinizden gerçekten mutsuzsanız ona uzaktan bakmalı ve daha fazlasını talep etmelisiniz.

Aktris, hayat verdiği karaktere dair de bir özeleştiride bulundu: “Miranda çok zeki, inatçı ve güçlü. Ama o her zaman bir porselen dükkanına girmiş boğa gibiydi. Bir şekilde acele etti ve sonra geri dönüp baktığında kırdığı porselenleri süpürmek zorunda kaldı. Bazı insanlar bu karakterleri ekranda görmekten hoşlanmıyor olabilir ama ben buna bayılıyorum. Yaşınız kaç olursa olsun, her şeyi çözmüş sayılmazsınız. Her şeyi çözdüğünüzü sanıyorsanız, kendinizle dalga geçiyorsunuz demektir.

İlgili Konular
  • carousel

Kübra Elmalı

Tam bir yabancı dizi tutkunu olan Kübra, bunun yanında filmleri de kaçırmıyor. Favori aksesuarları ise broşlar ve fularlar. Ayrıca yeni mekanlar keşfetmeyi ve floral desenleri de çok seviyor.

Önceki Yazı

Sonraki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir