• 14 Şubat 2022
  • 41 görüntüleme
  • 1 dakikada okunabilir
  • Kübra Elmalı

Uzun yıllardır şarkılarından çok girişimci ruhuyla ön plana çıkan Rihanna, son zamanlarda annelik heyecanı yaşıyor. Instagram’da paylaştığı hamilelik stili kareleriyle beğeni toplayan Rihanna, geçtiğimiz günlerde markası Fenty Beauty’nin davetine ev sahipliği yaparken sevgilisi A$AP Rocky de onu yalnız bırakmadı.

Ünlü şarkıcının anneliğe dair ilk açıklamaları ise People aracılığıyla gerçekleşti: “Hamile olmak eğlenceli ama aynı zamanda biraz da zorlayıcı. Bunu gerçekten sevdim, keyfini çıkarıyorum. Karnımı örtme konusunda endişelenmemek çok güzel, bunun tadını çıkarıyorum. Eğer biraz tombul hissetmeye başlarsam sorun değil. Bu bir bebek!

Rihanna hamilelik sürecinde nasıl hissettiğini ise şu cümlelerle aktarıyor: “Bazı zamanlar bütün bir günü kanepede uzanarak geçirmek istiyorsunuz. Ama sonra biraz makyaj ve ruj ile dönüşüm yaşıyorsunuz. Üzerinize bir şeyler giyiyorsunuz ve iyi görünmek size kendinizi iyi hissettiriyor.

Rihanna, yaptığı bir başka açıklamada ise yeniden müziğe dönmekten vazgeçmediğini hamileliğine atıfta bulunan bu esprili cümlelerle dile getirdi: “Evet benden yeni şarkılar duyacaksınız. Hayranlarım bu kadar zaman boyunca bir ninni için beklemiş olsalardı beni öldürürlerdi.

İlgili Konular
  • carousel

Kübra Elmalı

Tam bir yabancı dizi tutkunu olan Kübra, bunun yanında filmleri de kaçırmıyor. Favori aksesuarları ise broşlar ve fularlar. Ayrıca yeni mekanlar keşfetmeyi ve floral desenleri de çok seviyor.

Önceki Yazı

Sonraki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir