• 21 Şubat 2022
  • 54 görüntüleme
  • 2 dakikada okunabilir
  • Gözde Selçuk

Boşanmalarının ardından hayatına Pete Davidson’la yeni bir sayfa açan Kim Kardashian’ın aksine, Kanye West bu boşanmayı atlatabilmiş gibi görünmüyor. Bir süredir sürekli eski eşi ve yeni sevgilisiyle alakalı ekran görüntüleri ve fotoğraflar paylaşan Kanye West görünüşe göre bunu Kim Kardashian’ı yeniden kazanmak için bir yol olarak görüyor. İleride durum nasıl ilerler bilemiyoruz ama şu anki duyumlara göre Kim ve Pete bu paylaşımları görmezden gelmeyi tepki göstermeye tercih ediyorlar.

Kaynaklara göre özellikle Kim, bu gönderilerin varlığından haberdar değilmiş gibi yaşamaya çalışıyor. Pete Davidson’la kurdukları yeni düzenden çok mutlu olduğunu ve hayatının gidişatından çok zevk aldığını söyleyen kaynaklara göre Kardashian’ın eski eşine dönmek gibi bir niyeti yok. Onun için şu an tek önemli olan şey kendi mutluluğu ve çocuklarının güvenli bir ortamda büyümesi.

Kim Kardashian’ın aynı zamanda Kanye’yle iletişiminde de çocukları için sakin ve anlayışlı olmaya çalıştığı öğrenildi. Eski eşinin bir noktada hayatına devam edebileceğini ve onlar hakkında konuşmayı bırakacağını düşünen Kim, Kanye’den onun mutlu olmasından başka bir şey istemiyor.

Peki, Pete Davidson bu konuda ne düşünüyor?

İş Pete’e gelince, kaynaklara göre bu olanlar Kim’e ve Kim’in ailesine bir zarar gelmediği sürece onun pek de umurunda değil. Hatta Kanye West’in durumuna anlayışla yaklaşıyor. Sadece bu durumun içinde olmaktan biraz yorulduğunu ve iki eski eşin arasındaki böyle bir konumda olmak istemediğini belirtiyor.

 Görünüşe göre Kim ve Pete çok mutlu, ikisi de birbirlerini her konuda destekliyor ve yalnız bırakmıyorlar. Umarız bu sıkıntılı durum aralarının Kanye ve Julia gibi bozulmasına sebep olmaz.

14 Şubat’ta yollarını ayıran Julia Fox ve Kanye West’in ayrılık sebeplerinden birinin Kanye’nin tavrı olduğu dedikoduları ayrılıktan bir gün sonra yayılmıştı.

İlgili Konular
  • slider

Önceki Yazı

Sonraki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir