• 4 Mart 2022
  • 95 görüntüleme
  • 2 dakikada okunabilir
  • Serli Gazer Boyacı

Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece ile bir gün geçirince anladık ki, ekranlarda estirdiği o komik karakter sadece rol değilmiş. Çekim boyunca hepimizi güldüren ve samimiyetiyle kalbimizi kazanan Eda’yı yakından tanımak için Mart 2022 sayımızı kaçırmayın.

Yasak Elma dizisi devam ederken aynı zamanda Maske Kimsin Sen? yarışmasında da jüri koltuğuna oturdun. Bu işler sana neler kattı?

Yasak Elma çok severek çalıştığım ve hâlâ devam eden; benim hayatımda, kariyerimde çok önemli bir iş. Maske Kimsin Sen? programını da çok seviyordum. Zaten onu ne kadar sevdiğimi herkes biliyor. Tüm dünyada olan ve çok eğlenceli; renkli bir formattı. Televizyonların böyle renkli formatlara ihtiyacı var. Ömrü biraz kısa oldu. Hatta en kısa Türkiye’de sürdü. Diğer bütün ülkelerde devam ediyor. Bu da beni üzdü. Ama ben yayınlanan bölümler içerisinde program için elimden gelen her şeyi yaptım. En önemlisi o süreçten tam da tahmin ettiğim gibi çok keyif aldım. O yüzden iyi ki bu projede yer almışım diyorum. Herkesten de ‘Maske’ ile ilgili övgü alıyorum. Demek ki, doğru yapmışım. Hem duruşumla ve orada verdiğim emeklerle hem de şovun bir parçası olarak… İnsanların da bunu hiçbir zaman unutmayacağını düşünüyorum.

İlgili Konular
  • slider

Önceki Yazı

Sonraki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir