Sonbahar/Kış 2022 Paris Moda Haftası’nın En Büyük Takı Ve Aksesuar Trendleri

sonbahar/kis-2022-paris-moda-haftasi’nin-en-buyuk-taki-ve-aksesuar-trendleri

Moda haftaları; Balmain, Dior, Off-White ve daha fazlası gibi tasarım evlerinin koleksiyonlarıyla her sezon Paris’te bir patlama ile sona eriyor. Henüz bitmemiş olsa da Sonbahar 2022 için defilelerde gördüğümüz şimdiye kadarki en iyi aksesuar ve takı trendleri burada.

Beyzbol Şapkası

Bu sezon özel olarak spor çizgileri tercih eden tasarımcılar var. Off-White, Courrèges ve birkaç modaevi daha beyzbol şapkasını koleksiyonunda kullandı.

Üstten Kısa Saplı Çantalar

Dries Van Noten, Balmain, Dior ve Off-White gibi tasarımcılar, üstten saplı, çapraz askılı ve geçmiş sezonların omuz çantalarından ayrılan yapıda çantalar sergilediler.

Chokerlar

Bu sezon chokerlar, tasarımcılar tarafından çok revaçta. Kalın, ince, katlı nasıl olursa olsun choker’ın bu sezon yine oyunun kurucularından olduğunu söyleyebiliriz.

Gösterişli Bilezikler

Görünüşe göre bu sonbaharda yine kollarda bir sürü bileziği bir arada göreceğiz. Balmain, Saint Laurent gibi tasarımcılar, genellikle kola kadar uzanan kalın bilezikler sergiledi. Bu sezonun aksesuar mesajı çok açık: Abartıdan kaçınmak yok.

Kalın Yüzükler

Saint Laurent gümüş, Balmain altın tercih etse de moda haftasına damga vuran aksesuarlardan biri de çok sayıda kalın yüzükler oldu. Görünen o ki; Sonbahar 2022’de evdeki uyumlu tüm yüzükleri parmaklarımıza takıp kendimizi sokaklara atabileceğiz.

İlgili Konular
  • slider

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir