Cesur Hissettiren Hikayeler…

cesur-hissettiren-hikayeler…

Cesur Hisset’ serisinin iki yeni kitabı, çocuk okurlarla buluştu. Cesur hissettiren hikayeler çocuklarınızın çok hoşuna gidecek…

hep kitap, yazar Avril McDonald’ın ‘Cesur Hisset’ serisinin iki yeni kitabını çocuk okurlarla buluşturdu. Çocuklara zorlayıcı duygularla baş etmenin yollarını birbirinden anlamlı hikâyelerle gösteren Kurt Dede ve Kurt Davetli Değil kitapları, çocukların duygularını yönetmelerine ve öz farkındalıklarının artmasına yardım edecek basit stratejileri, şiirsel ve yaratıcı bir dille sunuyor.

Kurt Dede’yi ziyaret etmeyi çok seven Kurt ve arkadaşlarının, bir gün Kurt Dede’nin aralarından ayrıldığını öğrenmelerini konu alan Kurt Dede, çocuklara gerçek sevginin asla sonu olmadığını ve olaylara bakış açılarını biraz değiştirerek yeniden mutlu olabileceklerini anlatıyor.

Arkadaşı Pisicik’in kendisini bırakıp Alisa’yla oynamaya gitmesiyle kalbi kırılan Kurt’un hikâyesi Kurt Davetli Değil ise çocuklara kendi başlarına eğlenmenin yollarını gösterirken, onları bekleyen başka harika arkadaşlar olduğunu hatırlatıyor.

Cesur Hisset dizisindeki her bir kitabın sonunda, çocukların duygusal gelişimlerine yardımcı olmak isteyen yetişkinlere ilham verebilecek fikir ve etkinlikler yer alıyor. Hikâyelerin mesajlarını destekleyen basit, pratik ve eğlenceli etkinlikler, okumayı daha da zenginleştiriyor.

Kitaplar 4 yaş ve üstü çocuklar için…

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir