Nine West Yeni Sezonuyla Şehrin Kadınlarına Sesleniyor

nine-west-yeni-sezonuyla-sehrin-kadinlarina-sesleniyor

Kadınların gücünden ve cesaretinden ilhamla tüm koleksiyonlarını tasarlayan Nine West’in 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu New York podyumlarından İstanbul’a taşınıyor. Yaratıcı, kendine özgü ve güçlü kadınların markası Nine West, yeni sezonunda stilinize yepyeni bir bakış açısı getirirken canlı renkleriyle ruh halinizi tamamen yükseltecek.

Nine West yeni sezon modelleri, kadınların en büyük tutkularından olan ayakkabılarla tarzınızı modayla birleştirip stilinize yepyeni bir yorum katmanıza yardımcı olacak. Zamansız görünümler için babetler, konforu öne çıkaran sneakerlar, şıklığınıza şıklık katacak topuklular ve onların tamamlayıcısı göz alıcı çantalar… Nine West yeni sezonunda kadınlara geniş ve her parçasıyla göz alıcı bir koleksiyon sunuyor. Her ortamda modanın dinamiğini yanınızda hissedeceğiniz Nine West yeni sezon ayakkabı ve çanta modelleri, “New York to İstanbul” konseptiyle şehrin hareketini ve ışıltısını üzerinize taşıyarak stilinizin en dikkat çekici tamamlayıcısı olacak.

Enerjik ve yazı simgeleyen renklerle pozitif ruh halinizi yükselten Nine West, soft tonlarıyla ve farklı renk-dokudaki çarpıcı görünümleriyle İlkbahar-Yaz sezonuna imza atmaya hazırlanıyor. Şehirli modern ve güçlü kadının duruşuna romantik bir ışıltı ekleyen stiletto’lar farklı renkler, mücevher ışıltısında tokalar ve taşlarla süslenmiş alternatifleriyle herkesin gönlüne girmeye aday. Siyah, turuncu, bej, yeşil, mavi ve lacivert renkleriyle dikkat çeken modeller saten, süet ve deri seçenekleriyle öne çıkıyor.

Etkileyiciliğini ezber bozan topuklardan ve ışıltılı duruşlarından alan modeller, yaz etkinliklerinin başrolünde olmaya kararlı. Sivri burunlar ise hem feminen hem de maskülen görünümleri dengeleyerek Nine West’in yeni sezonunun jokeri olmaya aday.  60’lı ve 70’li yılların favorisi platform ayakkabılar ise günümüz sokaklarına modern bir vizyonla yeniden uyarlanıyor. İster özel günlerinizde ışıldayın ister günlük giyimde gözleri üzerinize çekin ama platform topuklara dolaplarınızda yer ayırmayı ihmal etmeyin!

Rahatlığın, şıklığın ve özgürlüğün uyumu

Hem şehir hayatında konfor arayan hem de şıklığı sportif bir esintiyle kombinlemek isteyen kadınlar için Nine West koleksiyonun sneaker tasarımları ideal bir seçenek oluşturuyor. Spor şıklıktan vazgeçemeyen kadınların tercihi olacak sneakerlar, kalın taban ve fileli yapısıyla günlük kombinlere kattıkları şıklıkla eşlik ediyor. Elbise, etek, jean, ceket ve daha birçok farklı kombinin etkileyici parçası olacak modeller, Nine West’te ayakları yere sağlam bassın isteyen güçlü kadınları bekliyor.

Babet şıklığı

Güçlü ve uyumlu duruşuyla günlük ya da resmi stilinizi tamamlayan Nine West babetler; davet elbiseleri ve daha akla gelebilecek çoğu kombinle şık birliktelikler oluşturuyor. Vizyoner kadınların modern ve hareketli yönlerini yansıtacak güçteki babetler, tüm stillerinize rahatlıkla uyarlayabileceğiniz detaylarıyla koleksiyonda öne çıkıyor.

İlgili Konular
  • #slider

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir