• 30 Mart 2022
  • 60 görüntüleme
  • 2 dakikada okunabilir
  • Ataberk Kaçar

‘Bridgerton’ın 3.sezonunda neler olacak?’ Sorunun cevabını en az bizim kadar sizi de heyecanlandırıyorsa doğru yerdesiniz! Julia Quinn’in aşk romanından ilhamla ekranlara uyarlanan dizi, 1.sezonunda gösterdiği performans ile Netflix’in en çok izlenen yapımları arasında yerini almıştı.

İlk sezon ailenin en büyük kızı Daphne’ye odaklanırken, ikinci sezon Daphne’nin erkek kardeşi Anthony’nin aşk arayışını ekranlara taşıdı. Netflix, Nisan 2021’de dizinin sadece ilk 2 sezon ile kalmayacağını, Bridgerton’ın 3. ve 4. sezonlarına yeşil ışık yaktığını duyurmuştu.

Dizinin ilk 2 sezonunun ünlü yazar Julia Quinn’in hikâyeleriyle eş zamanlı gittiğini göz önüne alırsak, 3.sezon çapkınlığı ile gündeme gelen Benedict Bridgerton’ın!

Hayatını oldukça merak ettiğimiz Benedict Bridgerton’ın yanı sıra; güzelliğiyle dikkat çeken Sophia Beckett’in yaşamında gerçekleşecek olumlu gelişmeler yeni sezonda bize büyük sürprizler yaşatabilir.

Yeni sezonun Benedict’in hikâyesi ile öne çıkacağını düşünürsek dizinin başarılı oyuncusu Luke Thompson’un diziye geri dönmesi pek de sürpriz sayılmaz. İlk iki sezonda yıldızı parlayan Daphne ve Anthony’nin ise geri planda kalarak, henüz bekledikleri aşkı bulamamış kardeşlerinin ön plana çıkması bekleniyor.

Benedict’in aşk hikâyesini her ne kadar ekranlarda izlemek için sabırsızlansak da 3.sezon sadece Benedict’e odaklanmayabilir. Dizinin yapımcılarından Chris Van Dusen, “Her sezon farklı bir Bridgerton karakterine odaklanmak benim hedefim ve 8 Bridgerton kardeşin olduğu bir sır değil.” dedi. Dizinin kaç sezon süreceği merak konusuyken, 3.sezonun 2023 yılında izleyici ile paylaşılması bekleniyor.        

İlgili Konular
  • slider

Önceki Yazı

Sonraki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir