Meghan Markle’ın Kariyerine Prens Harry Dokunuşu

meghan-markle’in-kariyerine-prens-harry-dokunusu

2018 yılında dünyaevine giren ve yaklaşık 2 senedir kraliyetten uzak sakin bir hayat süren ünlü çift, Meghan Markle’ın Hollywood kariyerinin yeniden başlaması konusunda fikir ayrılığı yaşıyor olabilir.

Sussex Dük ve Düşesi’nin Kaliforniya’ya taşınmalarının ardından Meghan Markle’ı yeniden Hollywood sahnelerinde görmek bizim için pek de sürpriz olmazdı. Amerikalı oyuncu ve yönetmen Kevin Costner verdiği bir röportajda Meghan’ın Hollywood yapımcılarından teklifler aldığını, ancak Prens Harry’nin bu fikre karşı çıktığını belirtti.

“Prens Harry’nin Meghan Markle’ın filmlerde oynamasını yasaklamasının iki nedeni var. Birincisi, Hollywood’daki artan popülaritesinin medyanın daha çok ilgisine yol açabileceğini düşünüyor. İkinci olarak Harry, Meghan’ın ekranlarda başka erkekleri öpmesini istemiyor! Onu anlayabiliriz. Kıskançlığı açıklanabilir, ancak Megan’ı ekranda öptükten sonra buna aldatılma denmesi pek de olası değil.” Cümleleriyle durumu açıklayan Kevin Costner, Sussex Düşesi’nin nişanlandıktan sonra neden ekranlardan uzak kaldığını da aydınlatmış oldu.

İlgili Konular
  • slider

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir