• 3 Nisan 2022
  • 42 görüntüleme
  • 3 dakikada okunabilir
  • Ataberk Kaçar

Uzun ve soğuk geçen bir kışın ardından sonunda ilkbahar! Sıcak günleri, çiçek açan ağaçları ve midemizde kelebek etkisi uyandıran ilkbaharda burcunuz neler yaşayacak?

Koç

İlkbahar sizin için oldukça hareketli geçebilir! İlk olarak kendi ihtiyaçlarınızı hayatınızın ilk sırasına koymayı unutmayın. Kendinize özel bir şey ısmarlayın, belki iş çıkışı yorgunluk kahvesi, belki de uzun süredir hayalini kurduğunuz yazlık elbise… İlkbaharı eğlenceli ve unutulmaz kılmak için aklınıza takılan her türlü olasılığı gerçekleştirmeye çalışın.

Boğa

Bahar Ekinoksu fazladan tükenmiş hissetmenize sebep olabilir. Sınırlarınızı zorlamak yerine sakin günler geçirerek kendi içinize dönebilirsiniz. Mevsim çiçeklerinden oluşan güzel bir buket endişelerinizi gidererek, ekstra taze hissetmenizde büyük rol oynayabilir.

İkizler

Uzun süredir görüşemediğiniz arkadaşlarınızla plan yapmanın tam sırası! Arkadaşlık ilişkilerinde zor zamanlar geçirdiğiniz kış döneminden sonra kuşların cıvıltıları eşliğinde Bahar Ekinoksunu kutlamaya ne dersiniz?

Yengeç

Kariyer hayatınızda pek de olumlu gelişmelerin yaşanmadığı 2021 yılından sonra bu yılın sizin için güzel başladığını söylememiz mümkün. Sizi daha fazla bekletmeden müjdemizi verelim; önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yeni bir iş fırsatı kapınızı çalabilir! Uzun zamandır beklediğiniz terfi için patronunuzla konuşmanın tam zamanı.

Aslan

Uzun süredir ev – iş arasında mekik dokuduğunuzun farkındayız. Hayatınızda hayalini kurduğunuz değişikliği yapmak bu dönemde sizi hiç olmadığı kadar rahatlatabilir. Entelektüel ufkunuzu genişletmek için çevrimiçi bir derse katılabilir, ailenizin yanına küçük bir kaçamak yapabilirsiniz.

2022 İlkbahar Mevsiminde Burçları Neler Bekliyor?

Başak

Yapmanız gereken işleri son dakika halletmekten ne kadar hoşlansanız da bu özelliğinizden vazgeçmeniz gerekebilir. Yakın zamanda eski ilişkileriniz ile tekrar iletişime geçebilir, aşk hayatınızda beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi

Sevdiklerinize çok değer verdiğiniz su götürmez bir gerçek. Başkalarını kolayca takdir edebildiğiniz için iş arkadaşlarınızla samimiyetinizi arttırabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizin gelişeceği bir bahar dönemi yaşamaya hazır olun!

Akrep

Gerek iş hayatında gerekse aşk hayatınızda baskı altında hissettiğiniz zor bir kış geçirdiniz. Yavaş yavaş tükenmiş hissettiğiniz bu dönemde enerji toplamak için kendinize zaman ayırmanız gerekebilir. Vücudunuzu yenileyerek eski enerjinize kavuşmanız oldukça yakında!

Yay

Romantizmin hayatınızın tam merkezinde olduğunu söyleyebiliriz. Romantizm faktörü sayesinde partnerinizle unutulmaz bir randevuya imza atabilir, bu randevuda aranızdaki bağı güçlendirmek için duygusal bir konuşma yapabilirsiniz.

Oğlak

2022 yılının başından günümüze kadar iş hayatında geldiğiniz konum göz ardı edilemeyecek kadar ilham verici. Ancak bu başarının bir sonucu olarak kişisel hayatınızla ilgilenememeniz bir sır değil. Bahar Ekinoksu, iş stresi olmadan dinlenmek ve rahatlamak için en ideal zamandır.

Kova

Duygu ve düşüncelerinizi ifade etme konusunda oldukça zor bir dönemden geçtiğinizi söyleyebiliriz. Havaların ısınmasıyla birlikte bu zor dönem sona eriyor, duygu ve düşüncelerinizi rahatça paylaşarak arkadaşlarınızla sıcak havanın tadını çıkaracağınız günler çok yakın!

Balık

Geçtiğimiz sene bütçe konusunda biraz savurgan davrandığınızı söylememiz mümkün. Mali durumunuzu düzene sokmak için Bahar Ekinoksu’nu bir zaman olarak kullanın. Bir bütçe yaratın ve bu bütçe ile neler yapabileceğinizi planlayın, zaman geçtikçe işe yaradığını göreceksiniz!

İlgili Konular
  • slider

Önceki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir