• 10 Nisan 2022
  • 54 görüntüleme
  • 3 dakikada okunabilir
  • Ataberk Kaçar

2022 yılının ilk çeyreğini doldurmaya hazırlanırken yeni yıldan istediğiniz tüm iyi dilekler belki bu ay kapınızı çalabilir, ne dersiniz?

Aylık tarot yorumları, tıpkı burç yorumları gibi belirli bir süre boyunca neye odaklanmanız gerektiğine dair size fikir verebilir. Önümüzdeki haftalarda hayatınızda yaşayacağınız önemli değişimleri öğrenmek için sabırsızlanıyorsanız okumaya devam edin!

Ölüm

Ölüm kartı değişimi, hayatınıza büyük ölçüde zararı dokunan şeyin serbest bırakılmasını ve egonun ölümünü temsil eder. Çoğu insan için ego, başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü ile meşgul olmak şeklinde tanımlansa da durum bu kadardan ibaret değil. Egonuzun kişiliğinize uymayan kültürel ve ailevi standartları yönettiğini söyleyebiliriz. Örnek olarak ailenizin kariyerinizden beklentilerine karşı gerçekten sizin yapmak istediğiniz iş türü olarak konuya açıklık getirebiliriz. Ölüm kartı, tüm bu yargılardan uzaklaşmanız gerektiğine işaret ediyor. Kendinizi değiştirmenize izin vermek ve bu değişim için olumlu düşünmek, gerçekte kim olduğunuzu ortaya çıkarmanıza beklentinizin çok daha üstünde yardımcı olabilir.

Kılıç Dörtlüsü

Dinlenmeniz gerek! Kılıç dörtlüsü genellikle dinlenmek için bir çağrıdır. Tüm bu değişim ve büyümenin yanında enerji yoğunluğu sizi biraz yorabilir. Belki de bu ay Ölüm kartının yanı sıra Kılıç Dörtlüsü’nün öne çıkması, içinde bulunduğunuz ortamlardan dolayı sıkılmış, yoğun iş temposu yüzünden ise yorulmuş olmanızdan kaynaklanıyor olabilir. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, mümkün olduğunca dinlenmeye özen gösterin. Hayatın temposuna yetişemediğiniz zamanlarda yardım istemek bu ay sizin kurtarıcınız olabilir. Unutmayın, hiçbir şey sizden değerli değil!

Kupa Ası

Kupa Ası, iyileşmek ve derin bir sevgiyle karşılaşacağınız yeni bir fırsatı temsil eder. Yanı başınızda olan bu yeni fırsatın önünde, sizin kendinize karşı bu sevgiyi hak etmediğinize dair olumsuz düşünceleriniz olabilir. Kılıç Dörtlüsü’nün istediği gibi sakinleşmek istiyorsanız, iyi şeyleri hak ettiğinizi düşünerek işe koyulabilirsiniz.

Kupa Üçlüsü

Kupa Üçlüsü, tamamen dostluk ilişkileriniz ile ilgilidir. Bu değişimi kucaklamak ve yenilenen ruh halinizi sevme pratiği konusunda başarınızı iki katına çıkarmak için, size sevgi ve saygı besleyen insanlarla bağlantı kurmanız işinizi kolaylaştırabilir. Bu dönemde kendinize destek aramaktan çekinmeyin. En yakın arkadaşınızla planlayacağınız sakin bir akşam yemeği için tam zamanı!

Âşıklar

Âşıklar kartı, sevgiyi ve bağlılığı temsil eder. Bu kart başkalarıyla olan ilişkilerinizde ön plana çıksa da aslında kendinizle olan iletişiminizde de oldukça büyük bir öneme sahip. Zor bir dönemden geçtiğinizi hissediyorsanız, kendinize bunun önemsiz bir şey olduğunu söylemek yerine şefkatli davranın. Yaşadığınız iyi veya kötü duyguları günlüğünüze not edin, bu duyguların nereden geldiği hakkında düşünün, güçlü yönlerinizi ve daha önce zor duyguların üstesinden gelme yöntemlerinizi yazarak kendinizi rahatlatın. Favori filminizi tekrar izlemek, kısa bir seyahate çıkmak hayatınıza canlandırıcı bir etkide bulunabilir.

İlgili Konular
  • slider

Önceki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir