Britney Spears Üçüncü Çocuğuna Hamile

britney-spears-ucuncu-cocuguna-hamile

40 yaşındaki pop yıldızı, pazartesi günü Instagram’da partneri Sam Asghari ile bir çocuk beklediğini duyurdu ve çiftin Hawaii’ye yaptığı son tatilin ardından kilo aldıktan sonra hamilelik testi yaptığını açıkladı.

Geçen yıl mahkeme ifadeleri sırasında Britney Spears, on yıldan fazla bir süredir hayatını kontrol eden koruyuculuğu sona erdirmeye çalışırken, bir bebek sahibi olmak istediğini ancak mahkeme kararıyla koruyucuların doğum kontrolünden çıkmasını yasakladığını söylemişti. Şarkıcı pazartesi günü, paparazzilerin hamileyken para kazanmak için sattıkları fotoğraflarını çekmesini önlemek için “çok fazla dışarı çıkmayacağını” duyurdu.

Britney Spears’in oğulları Sean ve Jayden

Sean ve Jayden sırasıyla 16 ve 15 yaşındalar. Britney’nin ilk oğlu 14 Eylül 2005’te, o 24 yaşındayken, ikinci oğlu ise yaklaşık bir yıl sonra 12 Eylül 2006’da dünyaya geldi. Sean, Britney’in eski dansçısı Kevin Federline ile 2004 Ekim ayında evlenmesinden yaklaşık bir yıl sonra doğdu. Çift daha sonra Temmuz 2007’de boşandı.

2007’de boşandıktan sonra Britney, iki oğlunun velayetini Kevin’e kaptırdı. Bir yıl sonra, şarkıcı, o sırada bir yaşında olan Jayden ile kendini banyoya kilitlediği bir olaydan sonra tutuklandı. Sonuç; Britney’e yasal olarak haftada iki ziyaret ve bir gecelik konaklama hakkı verildi. Bir yıl sonra, velayet 50/50 olmasına rağmen çok sürmeden, Britney Spears’ın yüzdesi 30’a düşmüştü. Şimdi ise Britney, çocuklarını karşılıklı olarak istediklerine karar verdiklerinde hala görebildiğinden ve her iki erkek çocuk da büyüyor ve genellikle daha az ebeveyn denetimine ihtiyaç duyduğundan, mevcut düzenleme aile için çalışıyor.

İlgili Konular
  • carousel

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir