• 13 Nisan 2022
  • 2.4K görüntüleme
  • 3 dakikada okunabilir
  • Müşra Demir

Maskelerin hayatımıza girmiş olması; güneş kremi kullanımını es geçeceğimiz anlamına asla gelmiyor! Dışarıdaki havadan bağımsız olarak açık alanlarda mutlaka kullanmamız gereken güneş kremleri; maske teriminin de hayatımıza girmesiyle artık daha da önemli. Yapıda hafif etkide ise yoğun olan güneş kremleri; 2022 yılında alışveriş listenize eklemeniz gerekenler arasında.

İşte 2022 yılının kullanımı en pratik ve etkisi en yoğun, en iyi güneş kremleri…

  • Kapak Karesi: instagram.com/triangl

MISSHA A’PIEU Power Block Tone Up Sun Base Pink SPF50+/PA++++

MISSHA A’PIEU Power Block Tone Up Sun Base Pink SPF50+/PA++++

Pembe kalamin içeren bu pembe bazlı güneş koruyucu; koyulaşan cilde enerji vererek canlı bir görüntü oluşturmasıyla da oldukça kurtarıcı bir ürün. Üstelik yağlı his bırakmıyor ve pürüzsüz bir bitişi var!

Yves Rocher 50 GKF Yaşlanma Karşıtı Güneş Kremi

Yves Rocher 50 GKF Yaşlanma Karşıtı Güneş Kremi

Bu 50 koruma faktörlü güneş kremi; cildinizi UVA/UVB ışınlarına karşı ekili bir şekilde korumakla kalmıyor ayrıca güneşe bağlı cilt yaşlanmasının ve cilt lekelerinin oluşumunu engelliyor. Çantada taşınabilir ambalajı da cabası!

ROC Soleil Protect High Tolerance Fluid Spf 50+

ROC Soleil Protect High Tolerance Fluid Spf 50+

Parfüm içermeyen bu güneş kremi, hassas ciltler için harika bir seçenek! Hafif kıvamı ile yüksek koruyuculuk sağlayan bu güneş kremi, beyaz leke de bırakmıyor.

La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50

La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid Spf 50

Göz çevresinde de kullanabileceğiniz bu güneş kremi; her cilt tipine uygun. Akışkan yapısı ile beyaz ve yağlı his bırakmadan cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı korumak için başarıı dermokozmetik ürünlerinden biri.

Dermalogica Prisma Protect SPF 30

Dermalogica Prisma Protect SPF 30

Dermalogica’nın yeni Prisma Protect SPF 30 güneş kremi sadece cildinizi zararlı UV ışınlarından korumakla kalmaz, aynı zamanda matcha ve adaçayı özleri sayesinde cildinizi yatıştırır ve nemlendirir.

Shiseido Clear Stick UV Protector WetForce SPF 50+

Shiseido Clear Stick UV Protector WetForce SPF 50+

Artık açık hava gezilerinde ağır güneş kremi şişelerini çantanıza atmanıza gerek kalmayacak. Hafif, taşınabilir Shiseido Clear Stick UV Koruyucu WetForce SPF 50+, SPF 50 koruması sağlar. Üstelik suya ve tere dayanıklı. Dahası, bu formül tamamen şeffaf, bu nedenle yeniden uygulamanız oldukça kolay olacak. (Bir dağın tepesine trekking yaparken veya plajda uzanırken kullanışlı olan bir özellik)

NeoStrata Defend Fiziksel Güneş Koruyucu SPF 50

NeoStrata Defend Fiziksel Güneş Koruyucu Spf50

Tüm cilt tipleri için uygun olmasının yanı sıra UVA/UVB ışınlarına karşı koruma sağlamasıyla da dikkat çeken güneş kremi, cildinizin doğal görünümünü en az sizin kadar önemsiyor!

Darphin – Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50

Darphın – Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50

Göz çevresinde de gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Darphin Cilt Bakım Kremi, içerisinde bulunan mineraller sayesinde cildinizin pürüssüz ve aydınlık bir görüntü yakalamasına yardımcı olur.

Clinique Superdefense City Block SPF 50

Clınıque Superdefense City Block SPF 50

Taşınılabilir boyu, paraben içermeyen formülü ve UV ışınlarına karşı cildi korumasıyla öne çıkan güneş kremi, güneşe karşı verdiğiniz savaşı kazanmanızda önemli bir etken olabilir.

İlgili Konular
  • carousel

Müşra Demir

1994 İstanbul doğumlu Müşra, Marie Claire Türkiye’de dijital içerik editörlüğü dışında; zamanını müzik yazarlığı, sevdiği konularda videolar çekmek, çizgi romanlar ve internet alışverişi ile geçiriyor. Karaokeden daha çok sevdiği bir şey varsa o da kırmızı ruj, lip gloss, Kate Moss ve İngiliz sokak stiline dair olan her şey…

Önceki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir