Network Elif Cığızoğlu İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyon Röportajı 

network-elif-cigizoglu-ilkbahar/yaz-2022-koleksiyon-roportaji 

Bizlere biraz modaya bakış açınızdan bahsedebilir misiniz?

Modayı sadece ne giydiğimizden ibaret olarak görmedim hiçbir zaman. Stil kişinin her adımıyla bir bütündür ve insanın nasıl hissettiğine kadar ruh halini, hayata bakışını yansıtır. Sezon trendlerini yansıtan, yenilikçi tasarımların kalite ve doğru renkler ile buluştuğu tercihlerle tamamlanmış bir gardırop, her daim zamansız bir stil vadeder. 

Tarzından esinlendiğiniz, idol olarak gördüğünüz birileri var mı?

Phoebe Philo’nun zamansız çizgisini çok beğenirim. Her baktığımda o eski tasarımlarını hayranlıkla inceliyorum. 

NetWork İlkbahar-Yaz 2022 koleksiyonunu tasarlarken, nelerden ilham aldınız?

NetWork kadını kendine özgü bir tavrı olan, stilinde modern ve zamansız parçalara yer veren, güçlü, feminen ve hayattan keyif alan biri. Buradan yola çıkarak yeniden özgürleşme hissinden ilham aldığımız kampanya hikayemiz Hotel NetWork, her anı özel bir tatildeymişiz gibi yaşama arzusundan yola çıkıyor. Dünya trendlerini NetWork tasarım dokunuşu ve kalitesi ile yeniden yorumlayarak, iddialı ve modern bir kadın koleksiyonu yarattık.Koleksiyonda Hotel NetWork’ün capcanlı bahar ruhunu yansıtan iki tema öne çıkıyor: Marin teması ilhamını denizden ve deniz yaşamının büyüleyici detaylarından alırken safari teması ise natürel renk paleti ile dökümlü kumaşları buluşturuyor. 

Yeni koleksiyonunuzu 3 kelime ile anlatacak olsanız hangi kelimeler olurdu?

Canlı, dinamik ve yenilikçi.

Yaz, kumsal ve denizi andıran renklerle dikkat çekici bir koleksiyon olmuş, özellikle bu koleksiyonda desenlere çokca yer vermenizin bir sebebi var mı?

Sıcak yaz günlerini hayal ederek oluşturduğumuz koleksiyonda, renkler bu sezon tüm canlılığı ve pozitif enerjisi ile geliyor. Biz de bu pozitif enerjiyi doğanın güçlü desenleri ile koleksiyonumuza taşıdık. Yeniden özgürleşme hissini yansıtmayı hedefledik. 

Koleksiyona baktıkça içimiz kıpır kıpır oluyor ve yaz mevsimini heyecanla beklediğimizi söyleyebiliriz! Birbirinden güzel parçalar arasından favorileriniz hangileri?

Koleksiyonda birçok favori parçam var. NetWork kadını bu sezonda da özgün ve renkli. Benim favorilerim arasında okyanus esintisini şehre taşıdığımız mavi beyaz çizgili tulum, çöllerin sıcak kumlarından ilham aldığımız keten şort takımlar ve baharın enerjisini gündelik hayatımıza yansıtan renkli kruvaze ceketler var. 

Koleksiyonu tasarlarken, İlkbahar/Yaz 2022 sezonunda yerini almış trendlerden herhangi birini barındırdınız mı?

NetWork kadını stilinden ödün vermeyen, özgür ruhlu bir kadın. İlkbahar / Yaz 2022 koleksiyonunda yaz trendlerini NetWork kadının kendine has stilini göz önünde bulundurarak yeniden tasarladık. Sezon trendlerinden Marin’i, NetWork İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunda mavi beyaz tonlar, sıradışı çizgiler ve natürel kumaşlarla buluşturduk. Ayrıca Safari temasında yer alan, doğal renkler ve egzotik desenli parçalar da bu yaz koleksiyonda öne çıkan trend parçalardan. Kaliteden ödün vermeyen kumaş kalitesi ile tasarladığımız parçaların hepsi çok farklı şekillerde kombinlenebilecek zamansız birer stil vadediyor. 

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir