• 18 Nisan 2022
  • 45 görüntüleme
  • 2 dakikada okunabilir
  • Fiona Malki

The Crown’un beşinci sezonu çok yakında seyircisiyle buluşacak. Bu Netflix dizisinin merakla beklenen dönüşü şimdiye kadarki en dramatik sezonu olacak.

Zamanın geçişini yansıtan yeni bir kadro ile The Crown’un beşinci ve altıncı sezonları şu sıra en çok konuşulacak konu olarak yerini aldı diyebiliriz. Son iki sezonun yıldızlarla dolu kadrosunda Kraliçe II. Elizabeth rolünde Imelda Staunton, Prens Philip rolünde Jonathan Pryce ve Prenses Margaret rolünde Lesley Manville yer alıyor. Ayrıca Prince Charles rolünde Dominic West, Prenses Diana rolünde Elizabeth Debicki ve Camilla Parker Bowles rolünde Olivia Williams da yer alacak.

Diğer önemli oyuncular arasında Prenses Anne rolünde Claudia Harrison, Prens Andrew rolünde James Murray ve Başbakan John Major rolünde Jonny Lee Miller yer alıyor.

The Crown yaratıcılarının mükemmel Kate Middleton’ı seçmeye çalıştıkları bu hafta manşetlerde yer aldı. Daha önce Kate Middleton’ın The Crown’ın 1990’ların sonlarında sona erecek olan Netflix dizisinde yer almayacağı düşünülüyordu, ancak şimdi dizinin 2000’lerin başında bitecek şekilde uzatıldığı ortaya çıktı. Bu nedenle, yeni gelecek sezonlarda, Prens William’ın üniversite günlerini, onunla Kate Middleton’ın ünlü St. Andrews’de buluştuğu günleri içerebileceği düşünülüyor.

Bizlere de heyecanla yeni sezonların yayınlanmasını ve Kate Middleton’ı kimin oynayacağını beklemek düşer!

İlgili Konular
  • carousel

Önceki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir