Anneler Gününe Özel Hediye Önerileri

anneler-gunune-ozel-hediye-onerileri

Anneler gününde ne alacağınıza bir türlü karar veremiyor musunuz? Sizlere yardımcı olabilicek bir kaç ürün önerisiyle karşınızdayız. Şimdiden tüm annelerin anneler günü kutlu olsun!

NARS, Anneler Gününde ikonik parçalarından oluşan setleriyle annelerin yüzünü güldürecek hediye seçenekleri sunuyor. Seyahat boyu ürünleriyle ise her anınıza eşlik ediyor. Pürüzsüz parlaklık sağlayan Monoï Nemlendirici Kompleks ve dudakları korumaya yardımcı olan antioksidan karışımı renkli Afterglow Lip Balm ile dudaklarınızı gösterişli bir ışıltıyla şımartın. Mini Afterglow Lip Balm Duo ışıltılı bir renk seçin ve hem nemlendirip hem de dudak yoğunluğunuzu kendiniz ayarlayın.

Bee Goddess

Dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess, binlerce yıllık sembollerin ebedi enerjisini taşıyan çok özel mücevherleriyle anneler ve çocukları arasındaki eşsiz bağı kutluyor. Yaratıcılığı ve üretkenliği ile bal gibi tatlı bir yaşam sunan Queen Bee, ışıldayan güzelliğin simgesi Venüs Star, keskin zekası, cesareti ve gücü ile Sword of Light, mükemmeliyet, sonsuz şefkat ve zarafet timsali Artemis, ruhun cesaret ve tutku ışığı Tanit, güzellik ve kalpten yükselen hayat enerjisi Rosa Mundi ve mucizeleri gerçekleştirme gücü, hayatın yol gösteren ışığı Sirius Star, Bee Goddess butiklerinde ve BeeGoddess.com’da annelerin ışığını parlatmayı bekliyor.

QUEEN BEE YÜZÜK
SIRIUS STAR BILEKLIK

Annenizi kaliteli bir cilt bakım rutini ile şımartın!

Anneler Günü yaklaşırken, spa ve salon deneyimini yaşatmak için Lonjevite’nin Discovery Kit’ine göz atın! Annenizin kendini şımartılmış hissedeceği cilt bakım seti, Antioxidant Rejuvenating Serum ve Black Obsidian Gua Sha mükemmel ikilisinden oluşur. Volkanik Gua Sha taşı; çizgi, kırışıklık ve leke görünümünü azaltmak için tasarlanmış yüksek performanslı formüllü Antioxidant Serum ile bir araya gelince daha sıkı bir cilt dokusu oluşturur.  Yüzyıllardır var olan en iyi güzellik tüyosu olan volkanik Gua Sha taşı, yüz gerginliğini hafifletmeye, cildi canlandırmaya, şişkinlik görünümünü azaltmaya ve cildin parlaklığını canlandırmaya yardımcı olan kadim bir masaj terapisidir. Haftada 2-3 günlük kullanımda kan dolaşımını hızlandırır, yüz kontürünü şekillendirir ve lenfatik drenajı artırır.

L’Occitane’ın lüks parfümleri ile değerli anılara hayat verin!

Anneler Günü, annenize biraz daha fazla ilgi ve takdir göstermenin en doğru zamanıdır. Kokular, değerli anılara hayat verme yeteneğine sahiptir ve annenize L’Occitane’dan lüks bir parfüm hediye etmek, ona özel bir şey vermenin gösterişli bir yoludur.  Anneniz için doğru parfümü seçmek onu iyi tanıdığınız anlamına da gelir. Yumuşak kokulu Portakal çiçeği ve şehvetli Orkide’nin karşılaşması tesadüf değildir. Neroli & Orchidee’nin kokusu burnun ilgisini çeken taze portakal ve mandalina notalarıyla başlar. Yavaşça yerini büyüleyici bir tatlılığa bırakır. Bu karşı konulmaz kombinasyon, baştan çıkarıcı kokusu ile yerini Madagaskar’ın etrafını saran Orkide ile tamamlanır. Masum, romantik ve şehvetli bir koku ortaya çıkar.

Cherry Blossom Keşif Seti
Neroli

Nocturne’den renkli parçalar

Nocturne, canlı renklerle buluşan lüks tasarımları ile annelerin modunu yükseltecek hediye alternatifleri sunuyor. İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu, canlı renk paleti ve etnik fırça darbeleriyle çabasız stillere dinamik bir dokunuş katıyor. Lüks ve konforlu tasarımlar, Anneler Günü yaklaşırken anneleri heyecanlandıracak hediye arayışında olanların dikkatini çekiyor.

COSMED Cosmeceuticals ile parlak bir cilt

Osmanlı’nın güzellik sırrı, harem kadınlarının parlak ve pürüzsüz bir cilt elde

etmek için kullandıkları Çiğdem Çiçeği ile formüle edilmiş bir dermokozmetik

markası olan COSMED Cosmeceuticals, Anneler Günü’nde de sağlıklı ve güvenilir

ürünleriyle cilt sağlığını korumayı sürdürüyor. Her geçen gün ekran başında geçirdiğimiz zaman artarken TV, bilgisayar gibi kaynaklardan yayılan zararlı yapay ışıkların cildimize verdiği zarar da çoğalmaya devam ediyor. Özellikle ekranlardan yayılan “mavi ışığın” olumsuz etkileri göz çevrelerinde morluk ve torbalanma olarak kendini gösteriyor. Yapay ışık kaynaklarının etkilerini minimuma indirmek ise çok kolay.

Flormar İle Annelere Güzellik Yapmanın Tam Zamanı!

Renkli ürünleri ile kadınlara eğlenceli, keşfetmeye ve yaratıcılığa açık bir dünya sunan ve makyaj denince akla gelen ilk marka olan Flormar, 25 Nisan – 8 Mayıs tarihleri arasında, oje ve kalemler hariç diğer tüm ürünlerde 49 TL ve üzeri tutarlarda geçerli olan %40 indirimle, annelerinin güzelliğine güzellik katmak ve onlara en güzel hediyeleri almak isteyenleri sevindirirken,birbirinden çeşitli ürünleriyle yine makyaj severlerin favorisi oluyor.

Kaibeauty Natural ile anneler kendilerini iyi hissetsin!

Annelerimizin bu özel gününde onlara verebileceğimiz en güzel hediye kendilerini ‘‘iyi hissetmeleri’’ olmalı diye düşündük ve gücünü zeytinyağı başta olmak üzere yerel üretim aromaterapik bitkilerin şifasından alan %100 doğal ve vegan içeriklerle formülize edilmiş KAIBEAUTY NATURAL olarak en

değerlilerimiz için EL BAKIM SETİ oluşturduk. Hediye vermeyi bir sanat olarak gören KAIBEAUTY NATURAL’ın birbirinden güzel ürünlerle taçlandırdığı El Bakım Seti annelerimizin yeni favorisi olacak.

Anneler Günü’ne özel 5 Mayıs tarihine kadar sürecek olan özel indirim kodunu websitemiz ve sosyal medyahesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın..

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir