Instagram’da Takip Etmeniz Gereken En İyi 10 Saç Tasarımcısı

instagram’da-takip-etmeniz-gereken-en-iyi-10-sac-tasarimcisi

Kırmızı halılardan ihtişamlı ödül törenlerine, moda haftalarından düğünlere kadar ünlü saç tasarımcılarının yıl boyunca yönlendirdiği saç trendlerini herkesten önce tespit etmeye ne dersiniz?

Kim Kardashian’ın saç görünümlerinin perde arkasından, Hailey Bieber’ın efsanevi kırmızı halı görünümlerine kadar Instagram’da takip edebileceğiniz en iyi 10 saç tasarımcısını keşfetmeye hazır olun!

Kapak Fotoğrafı: @mrchrismcmillan

Vernon Francois

Lupita Nyong’o, Serena Williams, Willow Smith, Amandla Stenberg, Solange Knowles… Tanıştıralım, bahsettiğimiz isimlerin saç tasarımcısı Vernon Francois! Lupita Nyong’o’nun 2022 Oscar Ödül Töreni’nde tercih etiği unutulmaz saç görünümünün perde arkasında yer alan Francois, Instagram hesabında tüm saç tipleri için şekillendirme önerileri veriyor.

Jen Atkin

Belki de Instagram’ın en etkili tasarımcılarından olan Jen Atkin, Kardashian ailesinin güvenilir saç stilisti olarak ün kazandı. Müşteri listesinde ise sadece Kardashian ailesi yok; Jennifer Lopez, Katy Perry, Jessica Alba gibi isimlerin yanı sıra Hailey Bieber’ın unutamadığımız düğün saçının perde arkasında da Jen Atkin ile karşılaşmamız mümkün! Instagramda 4 milyondan fazla takipçisi olan Atkin, ünlü stillerinin tamamlayıcı unsuru olan saç görünümlerinin ve tüm bu ışıltılı görünümlerin nasıl ortaya çıktığını hesabında paylaşmaya bayılıyor!

Kim Kimble

Beyoncé, Oprah, Zendaya, Rihanna, Shakira… Başarısını birbirinden ünlü isimler ile taçlandırarak adını duyuran Kim Kimble, ikonik ünlü stilleri ve doğal saç şekillendirme ipuçlarıyla Instagram hesabından paylaşımlar yapıyor. Tüm bunlar Kim Kimble’ı takip etmeniz için yeterli değilse Euphoria dizisinden paylaştığı kamera arkası kesitler belki sizi ikna etmeye yetebilir, ne dersiniz?

Chris Appleton

Adele, Dua Lipa, Ariana Grande, Katty Perry, Jennifer Lopez… Hacimli dalgalar, kabarık saçlar ve at kuyruklarıyla tanınan Appleton, eşi benzeri olmayan Ariana Grande’nin at kuyruğu ve Jennifer Lopez’in yerçekimini reddeden hacimli saçları gibi ikonik görünümlerin arkasındaki isim! Son olarak ise birçok kişi tarafından aranan ve imzası niteliğinde ‘glass hair’’i hayatımıza sokan Chris Appleton’u neden 2,5 milyon kişinin takip ettiğini anlamak pek de zor değil!

Kendall Dorsey

Kendall Dorsey’in Instagram hesabında müzik dünyasının en eğlenceli isimleriyle karşılaşmaya hazır olun! Saweetie, Lizzo, Alicia Keys, Nicki Minaj hatta Cardi B! Nicki Minaj’ın 2017 Met Gala görünümünden Lizzo’nun ilk albüm kapağına kadar Dorsey’in birçok saç şaheseri yarattığını söylememiz pek de yanlış sayılmaz. Tüm bunların yanı sıra saç sağlığı ve peruk şekillendirme gibi konularda ipuçları veren Kendall Dorsey, uzun süredir arayıp bulamadığınız kuaför hesabı olabilir.

Sky Kim

Jessica Darrow ve Gigi Hadid gibi ünlü isimlerin saç stillerinin mimarı olan Sky Kim, alışılmış stillere yeni bir sayfa açmaya hazır!

Justine Marjan

Ünlü bir kuaför olmasının yanı sıra saç sırlarını paylaşan Marjan, Dove Cameron, Ashlet Graham, Kerry Washington gibi isimlerin kuaförü. Hesabında çok sayıda saç şekillendirme ipuçları bulunduran Justine Marjan, saç stilinizde ufak bir değişikliğe gitmenize sizi ikna edebilir!

Ursula Stephen

Bebe Rexha, Ciara, Rita Ora, Zendaya gibi isimlerle çalışan Stephen, Instagram hesabında ünlülerin çekimlerinden kamera arkası görüntüler, saç şekillendirme ile ilgili eğitici videolara yer veriyor. Sayısız kırmızı halı görünümünü bünyesinde barındıran bu hesapta herkes için bir şeyler var!

Chris McMillan

Listenimizin en önemli isimleri arasında yer alan Chris McMillan, Jennifer Aniston’un güvenilir saç tasarımcısı olarak öne çıkıyor. Friends dizisinde yer alan ‘The Rachel’ saç kesimiyle adını duyuran McMillan; Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Taylor Swift, Elle Fanning, Cameron Diaz gibi isimlerle çalışıyor. Saçınızı kestirmeye Chris McMillan’ın hesabına göz atmadan karar vermemenizi öneririz!

Whitney Eaddy

Saçınızı yeniden uzatmak ve onararak eskisinden de sağlıklı hale getirmek istiyorsanız, Whitney Eaddy’nin hesabı tam size göre! Saç tellerini onarmak için sık sık SZA ile çalışan Whitney, uzun süredir aradığınız Instagram hesabı olabilir!

İlgili Konular
  • slider

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir