• 26 Nisan 2022
  • 89 görüntüleme
  • 3 dakikada okunabilir
  • Ataberk Kaçar

Instagram ve TikTok’tan blogger’ların favori makyaj hileleri 2022 yılında favoriniz olabilir!

Kaşlara Yer Yok

Ünlü modaevlerinin defilelerinden ilham alan kaşsız güzellik görünümleri, bir zamanlar çok sevdiğiniz kaşlarınızla vedalaşmanıza yol açabilir.

Kaşlarınızla kısa süreliğine vedalaşmayı nasıl uygulayabileceğinizi bilmiyorsanız, fondöten veya kapatıcı ile kaşlarınızı kapatabilirsiniz. Daha cesur bir adım isterseniz ise kaşlarınızın rengini birkaç ton açarak bu trende ayak uydurabilirsiniz. Kaşlarınızı kapattıktan sonraki adımda göz ve dudaklarınıza yapacağınız parlak vurgular, sizi oldukça cesur gösterecek!

Allıksız Asla

Abartı sevmiyor ve makyajsız görünümleri daha çok seviyorsanız, allığın ön planda rol oynadığı bu trend tam size göre! Parlak allık ve ten rengi tonları bu yıl süper kahramanınız olmaya aday. 

Renkli Eyeliner’ların Yükselişi

Geçtiğimiz senelerde günlük yaşam için ‘abartı’ olarak adlandırabileceğimiz bu trend, 2022’de özlediğimiz parti ruhuna başarıyla atıfta bulunuyor. Gözlerinizin rengini mükemmel bir şekilde vurgulamasının yanı sıra görünümünüze büyülü bir çekicilik katan renkli eyeliner’lar, günlük makyajınıza parlaklık katmaya hazır!

Belirgin Kirpikler

Açık konuşalım, gözler her makyajın etkili başrolü. Gözlerinizi olduğundan daha büyük göstererek çarpıcı bir görünüm yakalamak istiyorsanız, kirpiklerinizi maskara aracılığıyla birleştirebilir veya takma kirpik kullanabilirsiniz.

Islak Parıltı

Sadece dudaklarda değil, gözlerde de yaratabileceğiniz ıslak görünüm aracılığıyla; fantastik bir gezegenden dünyamıza ışınlanmış gibi görünmeye ne dersiniz?

Retro Gölgeler

1990’lı yıllarda trend olan tek renkte göz makyajı geri döndü, tabii ki birkaç güncellemeyle! 90’lı yıllara kıyasla çok daha fazla gölge tonu ile güncellenen bu trend, minimalist fakat etkileyici bir görünüm ile hiç olmadığı kadar iddialı!

Aranan Festival Ruhu Bulundu

Pandemi yüzünden evde geçirdiğimiz zamanlarda festivallere gitmeyi çok özledik! Bu yıl festivallere gidemesek de festivallerde yaptığımız makyaj görünümleri her an kapımızı çalabilir. Kirpik çizginiz boyunca yapıştıracağınız ışıltılı taşlar ile herhangi bir akşam etkinliğinde hiç olmadığı kadar dikkat çekmeye hazır olun!

İlgili Konular
  • slider

Önceki Yazı

Sonraki Yazı

Bunlar da hoşunuza gidebilir