Chanel’in Bodrum’daki Sezonluk Butiğini Keşfedin

chanel’in-bodrum’daki-sezonluk-butigini-kesfedin

Chanel 15 Nisan 2022’de, Türkiye’deki sezonluk butiğinin kapılarını yaz için Mandarin Oriental, Bodrum’da yeniden açıyor.

Otelin yemyeşil bahçesinde yer alan Chanel butiği, yerli traverten taşı ve ahşaptan oluşan etkileyici bir yapı olarak öne çıkıyor. Mükemmel hatlara sahip modernist formu, modaevinin grafik kodlarına ayak uydururken, çatısında ise otel misafirlerinin yukarıdan görebileceği siyah beyaz çakıllı göz alıcı CC logosu bulunuyor. Butiğin içindeki geniş cam cephe, gökyüzü ve deniz manzarası sunuyor. Bir yanda balkona, diğer yanda terasa açılan çift kapıdan gün ışığı ve taze deniz havası süzülüyor. Davetkar dış mekan mobilyaları müşterileri zaman geçirmeye teşvik ediyor.

Müşteriler, renkli ve neşeli İlkbahar / Yaz 2022 koleksiyonu, 2021/22 Métiers d’art koleksiyonu ve son olarak Sonbahar / Kış 2022-23 ön koleksiyonu ile başlayan en yeni Chanel kreasyonlarını keşfedecekler. Yaz günleri ve sıcak geceler için ideal, dünya çapında birkaç Chanel butiğine özel olarak sunulan, eğlenceli grafiklere sahip Chanel Coco Beach 2022 koleksiyonu Bodrum’da yer alacak. Chanel 22 çantası da dahil olmak üzere çeşitli ayakkabı ve çantalar da sergilenecek.

İkonik ve zamansız J12 saat ve simgesel Coco Crush Fine Jewelry koleksiyonu, arkaya doğru cam podyumlarda sergileniyor. Bu yıl, butik girişine yeni bir gözlük vitrini eklendi. Taze ve baharatlı Damascena gülü ile vücut bulan yeni Paris-Paris’in de dahil olduğu LES EAUX DE CHANEL koleksiyonu ve özel parfüm seçkisi de bulunuyor.

15 Nisan – 30 Eylül tarihleri arasında Bodrum’daki Chanel sezonluk butiğini keşfedin.

#CHANELinBodrum

İçeride, Chanel paletinin canlı beyaz ve sıcak bej tonları güneş ve kumu çağrıştırırken, zıt siyah duvarlar en yeni Chanel kreasyonları için cesur bir fon görevi görüyor. Butik tasarımı bu sezon incelikle güncellendi: rahat meridyen kanepeler, puflar ve küçük traverten yan sehpalar sade bir dokunuş katarken, ekranlarda ise en yeni Chanel şovları yer alıyor.

CHANEL

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM Cennet Koyu, Çomça Mevkii, 314

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir