Johnny Depp, Amber Heard Ile Olan Düğününe Lily Rose’un Katılmamasının Nedenini Açıkladı

johnny-depp,-amber-heard-ile-olan-dugunune-lily-rose’un-katilmamasinin-nedenini-acikladi

Uyarı: Bu makale sağlığa zararlı madde kullanım iddialarıyla ilgilidir ve bazı okuyucular için tetikleyici olabilir.

Johnny Deep ve Amber Heard arasında tansiyon yükselmeye devam ediyor.

2015’te Johnny Depp ve Amber Heard, Bahamalar’da özel bir adada evlendiler ve bu ada, hararetle devam eden karalama davası sırasında tekrardan gündeme geldi.

Mahkemede ifade verirken Johnny Depp, kızı Lily-Rose’un Amber ile olan düğününe katılmamasının birkaç nedeni olduğunu açıkladı: “Lily’nin ve Heard’ın araları iyi değildi” 

Bu gerilimin nasıl ortaya çıkmış olabileceğine dair ayrıntılara girmese de, perde arkasında Lily-Rose ve Amber arasında işlerin iyi olmadığı açık. 

Depp düğün sırasında, Amber ve arkadaşlarının karşılama sırasında ortak bir çantadan bağımlılık yapıcı madde aldıklarını ifade etti. Ayrıca günün programında ‘Akşam yemeği, dans ve bağımlılık yapıcı maddeler’ yazıldığını da ekledi.  

Depp ve Heard, Depp’in Mart 2019’da Heard’ın The Washington Post için 2018’de yazdığı bir makale üzerine 50 milyon dolarlık bir dava açmasından sonra şu anda bir karalama davasında yer alıyorlar.

Amber Heard ve Johnny Depp’in Davası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Davada Heard, aile içi şiddet mağduru olduğunu idda etti. Depp’in ismini vermese bile, Johny Depp Fantastic Beasts And Where To Find Them’deki rolü de dahil olmak üzere iddalar yüzünden işini kaybettiğini belirtti. 

Depp ise mahkemeye verdiği demeçte: “Amber beni her zaman kendi ihtiyaçları için yanında tutmak zorundaydı. Bana ne kadar kötü bir baba olduğumu ve nasıl ebeveyn olacağımı bilmediğimi söyledi” şeklinde açıklama yaptı.

Mayıs 2016’da Heard, Depp’i tacizle suçlayarak aile içi şiddeti yasaklama emri istedi. Depp, iddiaları reddetti ve çift o yıl boşanma sürecini sonuçlandırdı. İddiaların ardından, Lily-Rose bir Instagram gönderisinde babasına destek verdi ve onun harika bir baba olduğunu belirtti.

Babam tanıdığım en tatlı, en sevgi dolu insan, küçük kardeşim ve benim için harika bir baba ve onu tanıyan herkes aynı şeyi söyler”

Depp ile 14 yıl flört eden ve Lily Rose Depp’in annesi olan Vanessa Paradis, Depp’in karakterini savunan bir açık mektup kaleme aldı. Mayıs 2016’da, “Johnny’yi tanıdığım tüm yıllar boyunca, bana asla fiziksel olarak tacizde bulunmadı ve bu iddialardaki adam, 14 harika yıl boyunca birlikte yaşadığım adama hiç benzemiyor” cümleleriyle davada açıkça Johnny Depp’i desteklediğini belirtti.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir