Honor 60 Serisinin çıkış Tarihine Yönelik Yeni Iddia!

honor-60-serisinin-cikis-tarihine-yonelik-yeni-iddia!

Huawei’nin Çin devletiyle doğrudan bağlantısı olduğu gerekçesiyle kara listeye alınmasının ardından 2020 yılında Çinli bir konsorsiyuma satılan Honor, son dönemde yaptırımlara takılmadan akıllı telefon sektöründeki çalışmalarına devam ediyor. Son olarak şirket, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği etkinlikte yeni ürünlerini kullanıcıların beğenisine sunacak.

Şirketin şu an için lansmanda hangi ürünleri tanıtacağına dair resmi bir bilgi olmasa da, kısa süre önce ortaya çıkan yeni bir sızıntı, söz konusu etkinlikte Honor 60 serisinin vitrine çıkacağı yönünde.

Bir süredir katlanabilir telefon konusunda iddialar ile gündeme gelen Honor, sızıntılara göre 2022’de iki ayrı model tanıtacak.

Honor 60 serisi, 22 Kasım’da tanıtılabilir

Şirketin CMO’su (Pazarlama ve Satış Departmanı Yöneticisi) Jiang Hairong, yakın zamanda Çinli mikroblog sitesi Weibo’daki hesabından kullanıcıları heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek etkinlikte yeni bir akıllı telefonun tanıtılacağının sinyallerini veren yönetici, gönderide yer alan görsel ile bunun Honor 60 serisi olduğunu dolaylı yoldan doğruladı.

Honor 60 serisi

Bilindiği üzere daha önce WHY LAB tarafından Honor 60 serisinin arka tasarımını gözler önüne seren gökyüzü arka planlı bir görsel sızdırılmıştı. Görselde serinin selefi gibi çift halkalı kamera tasarımı ile geleceği büyük ölçüde belli olmuştu. Şirketin CMO’sunun yaptığı paylaşımda da gökyüzü arka planı ve halka şekli bulunuyor. İki görselin birbirine benzerlik göstermesi, akıllı telefonların 22 Kasım’da tanıtılabileceği iddialarını oldukça güçlendiriyor.

Seri, Honor 60, Honor 60 Pro ve Honor 60 SE olmak üzere üç farklı modeli bünyesinde barındıracak. Cihazların teknik özelliklerine dair çok fazla detay olmasa da, standart ve Pro modelin 66W, SE modelinin ise 40W hızlı şarj desteğine sahip olacağını söyleyebiliriz.

Honor 60 serisi

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda Counterpoint Research 2021 yılının üçüncü çeyreğine ait Çin akıllı telefon pazarı raporu paylaşıldı. Raporda vivo ve OPPO’nun ardından yüzde 15’lik pazar payıyla üçüncü sırada yer alan Honor, Xiaomi, Apple ve Huawei gibi şirketleri geride bırakmayı başardı.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Honor 60 serisi son dönemde ortaya çıkan sızıntılardaki gibi 22 Kasım’da kullanıcıların beğenisine sunulabilir mi? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir