Haziran Ayında Meydana Gelecek Tüm Astrolojik Olaylar

haziran-ayinda-meydana-gelecek-tum-astrolojik-olaylar

Güle güle Merkür retrosu, hoş geldin yaz!

Size bir iyi bir de kötü haberimiz var. İyi haber, Merkür retrosu Haziran’ın ilk birkaç gününde sona eriyor! Kötü haberimiz ise, Haziran ayı içerisinde hem Neptün hem de Satürn retrosu başlıyor.

Kapak fotoğrafı: @clairerose

Haziran 2022’deki tüm büyük astrolojik olaylar için okumaya devam edin!

Haziran Ayında Meydana Gelecek Tüm Astrolojik Olaylar

Merkür Retrosu 3 Haziran’da Bitiyor

Neredeyse 3 haftalık gerilemeden sonra, Merkür nihayet 3 Haziran’da geri dönüşümünü tamamlıyor. Merkür retrosunun bitimiyle 3 haftalık süreçte aldığınız kararların sonuçları ile yüzleşmeniz gerekebilir. İletişim, zamanlama ve düşünme gibi değişken konuların Merkür retrosunun noktalanmasıyla gün yüzüne çıkması muhtemel. Burada unutmamanız gereken ise Merkür retrosunun etkilerinin 18 Haziran tarihine kadar devam edeceği.

Satürn Retrosu 4 Haziran’da Başlıyor

Sürekli olarak bir retronun bitip diğerinin başladığını düşünüyorsanız, bu hissiniz doğru olabilir. Satürn gerilemesi, Merkür gerilemesinin bitişinden bir gün sonra başladığı için bu ay durum tam olarak hissettiğiniz gibi. Satürn, zorlu sevgi ve sabrın gezegeni olarak öne çıkıyor. 22 Ekim tarihine kadar devam etmesi ön görülen retronun sınırlarımızı yeniden değerlendirmemizi ve hayatımızda uymayı seçtiğimiz kuralları yeniden gözden geçirmemizi sağlayacağı söyleniyor.

İkizler Titreşimleri

Haziran ayının ilk birkaç haftası, bize enerji veren ve sosyal dünyamızın genişlemesinde büyük rolü olan ikizler sezonunun büyük bölümünü oluşturuyor. Merkür 13 Haziran’da güneşe katılıyor, bu durumda ikizler burcunun enerjisini daha da güçlü hissedeceğimizi söyleyebiliriz. Uzun zamandan beri dikkat eksikliği yaşadığınız birden fazla işi aynı anda yapabilir, iletişim kurma yeteneğinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

İkizler sezonu 21 Haziran tarihinde bize veda ederken, ikizler burcunun ilginç titreşimleri hiçbir yere gitmiyor! Romantik gezegen Venüs’ün 22 Haziran’da ikizler burcuna geçmesiyle partneriniz ve arkadaşlarınızdan ekstra ilgi bekleyebilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki bağı güçlendirmek veya arkadaşlarınızla bol kahkahalı bir buluşma için harika bir zaman!

Haziran Ayında Meydana Gelecek Tüm Astrolojik Olaylar

Yay Burcunda Süper Ay

Yay burcunda dolunay 14 Haziran tarihinde yükseleceğinden dolayı, Haziran ayının ortalarında heyecan dolu günler sizi bekliyor olabilir. Gerçeği arayan ve maceraperest tavırlarıyla dikkat çeken yay burcu, yaz mevsimine kesin giriş yaptığımız günlerde kendinizden emin tavırlar ile dikkat çekmenizi sağlayabilir.

Yengeç Mevsimi ve Yaz Gündönümü

Güneş ışınlarının parlamasına ve duygu dolu günlere hazır olun! 21 Haziran hem 2022 yengeç sezonunun ilk günü hem de yaz gündönümü tarihi. Yengeç burcunun hassas sularında ışıl ışıl parıldayan güneş ile duygularınızın ön planda olduğu günler geçirmeniz muhtemel. Aile veya kökü çocukluğunuza inen arkadaşlarınızla bir araya gelmek için güzel bir zaman.

Neptün Retrosu 28 Haziran’da Başlıyor

Haziran ayı bitmeden, bir retroya daha hoş geldin dememiz gerekecek. Neptün gerilemesi her yıl yaklaşık olarak 5 ay sürer ve bu sefer 28 Haziran’da başlayıp 3 Aralık’a kadar uzun süre bizimle. Neptün retrosunun günlük hayatımıza etkisi diğer gerilemelere oranla daha az olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte bu gerilemenin hayallerimizin perde arkasını görmemize ve gerçeklerle temasa geçmemize olanak sağlayacağını eklemekte fayda var.

Yengeç Döneminde Duygusal Yeni Ay

Haziran ayının son büyük astroloji olayı ise 28 Haziran’da gerçekleşecek olan yengeç burcundaki yeni ay. Bu ay tutulması bizi ekstra duygusal yapabilir, duygularımızın etkisi altında kararlar almamızı sağlayabilir. Sezgilerinizle temasa geçmek ve önümüzdeki yaz sezonu için içten dilek dilemenin tam zamanı.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir