Unutulmaz Bir Cinsel Deneyim İçin Denemeniz Gereken 12 Öpüşme Tekniği

unutulmaz-bir-cinsel-deneyim-icin-denemeniz-gereken-12-opusme-teknigi

Seks hayatınıza yeni bir soluk getirmek istiyor fakat ne yapacağınızı bilmiyorsanız birbirinden ateşli öpüşme teknikleriyle bu duruma el atabilirsiniz; minik ipuçlarının iki tarafında hoşuna gideceği kesin! İşte, partnerinizin aklını başından almak ve şaşırtmak için kullanabileceğiniz 12 taktik…

kapak fotoğrafı: @fedez

1. Ona Ne İstediğini Sorun

Belirli bir kural yok. Herkes farklıdır ve birinin sevdiğini diğeri hiç sevmeyebilir. Sadece öpüşme bazlı olarak değil cinsel hayatınızda da bu şekilde. Herkesin hassas noktaları var ve onları tahrik edebilmeniz için partnerlerinizle iletişim kurmanız gerekiyor. Yani şu soruları sormanızda hiçbir sakınca yok: Nelerden hoşlanırsın? Bunu beğendin mi? Hoşuna gitti mi? Bunu denemeli miyim? İşe yaradı mı? Bu sorulara ek olarak, ona kendinizin de neyi sevip sevmediğini söylemeyi unutmayın!

Söylemekte fayda var ki, spontane faktör de gerçekten önemlidir. Yani, önce bir şeyler deneyebilir ve nasıl tepki verdiğini görebilir veya sonrasında ona nasıl olduğunu sorabilirsiniz. Partneriniz neyi seçtiğini bilmeyebilir veya daha önce denemedikleri bir şeyden hoşlanmayabilir. Bu yüzden nabza göre şerbet vererek yeni şeyler denemek önemlidir.

2. Göz Teması

Samimiyet ve aradaki bağ çok önemlidir. Gözlerinin içine baktığında o ateşi görüyorsa geri dönüşü gerçekten büyük olacaktır. Gözlerimiz çok etkileyicidir, bu yüzden onları kullanın. Partnerinizin gözlerinin içine baktığınızda onu istediğinizi belli etmekten çekinmeyin!

3. Küçük Bir Isırık

Hemen panik olmayın; zarar verecek kadar kanatmanızdan bahsetmiyoruz. Nazik bir şekilde, yavaşça ve sadece birkaç saniyeliğine alt dudağını en yumuşak basınçla kendi tarafınıza doğru çekin. Bunu yaparken dudağı hafifçe emebilirsiniz. Sonrasında hoşlanıp hoşlanmadığını sorabilirsiniz. Eğer olumluysa, onun için gerçekten ateşli bir sürpriz olabilir.

4. Ellerinizi Kullanın

Çoğu insan ellerin boyunlarının arkasında olmasını sever. Ellerinizi kullanmak aranızdaki tutkuyu arttıracaktır. Parmaklarınızı saçlarının arasından geçirin, sırtında gezdirin, hatta belki gömleğini çekiştirerek onu size daha da yaklaştırın!

@clairerose

5. Onun Ellerini Yönlendirin

Partnerinizin ellerini koymasını istediğiniz yere doğru yönlendirmeye çalışın. Bunu gerçekten seveceğinden emin olabilirsiniz. Neyi sevdiğinizi bildiğinizi ona gösterin. Kontrolün sizde olması, partneriniz için süper seksi olabilir.

6. Boyun

Partnerinizin boynunu unutmayın. Arada bir dudaklarından boynuna doğru ilerleyip onu öperek, nefesini vererek ve tatlı şeyler fısıldayarak dilinizi boynundan kulaklarına doğru yumuşak bir şekilde gezdirebilirsiniz. Ek olarak, ister boynundan ister dudağından öpüyor olun, keyif aldığınızı kesinlikle belli edin.

7. Çene Çizgisi

Çenenin altından öpmek birçok kişi için tahrik edici olabilir. Boyun bölgesine giderken çenesine de bir öpücük bırakın. Bunun gibi beklenmedik alanlar, partnerinizi şaşırtıcı bir şekilde heyecanlandırabilir.

8. Peki ya Dil?

Yavaş yavaş başlayın. Dudaklarınızı hafifçe aralayın ve dudaklarınızla üst veya alt dudağını tutun, sonrasında dilinizi dahil edebilirsiniz. İşler daha ateşli bir boyuta geçtiğinde, ikinizde memnun kalacaksınız.

@kouurtneykardash

9. Hızınızı değiştirin: Yumuşak ve yavaştan, daha şiddetli; ve “Sana şimdi sahip olmalıyım!” şeklinde..

Partneriniz de sizin gibi kışkırtıcı bir şekilde tahrik olmak ve gerçekten şiddetli bir şekilde devam etmek arasında değişen o anları severler. Önce yavaş, nazik ve romantik bir şekilde başlayın, sonra daha şiddetli ve ateşli bir hale getirin. Ardından nazik ve sonra yoğun.. bu şekilde devam edin. Heyecanınızı arttırmak için hızınızı arttırın, sonu sadece masum bir öpücükle bitmeyebilir!

10. Onu Kızdırın!

Küçük sataşmalar ikiniz için de tahrik edici olabilir. Biraz cilveli ve yaramaz olun. Öpücük almak için dudaklarınıza eğildiğinde, nazik bir şekilde ona izin vermeden geri çekilin. O muhtemelen denemeye devam edecektir ve sonunda onunla öpüşüne kadar partnerinizi kışkırtmaya devam edin. 

Geri çekilin, gülümseyin ve flört edin. Geri çekildiğinizde, partnerinizin sizi arzulayan bakışını göreceksiniz. Bize güvenin, bu olay bazen öpüşmekten daha fazla tatmin edici olabiliyor. Ayrıca şiddetli bir öpücüğe başlamadan önce aranızdaki ateşi arttırmak için önce dudaklarınızı birbirine hafifçe sürtün ve birbirinizin nefesini hissedin.

11. Kulağı Unutma!

Tabii bu başlık herkes için geçerli değil. Kulak memesi yumuşak bir noktadır. Bu yüzden bu alanda vakit geçirmeniz hoşlarına gidebilir. Boyundan kulağa doğru gidin ve öpün. Hemen sonrasında nefes alıp verebilirsiniz. Yumuşak bir şekilde ısırmak, partnerinizin hoşuna gidebilir.

12. Köprücük Kemiği

Köprücük kemiği ve küçük gamzeler partneriniz için bonus, eğer karşınızdaki kişinin köprücük kemiği belirginse ve gamzeleri varsa bu alanları mutlaka kullanın!

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir