İkizler – Oğlak İkilisi İlişki İçinde Uyumlu Olur Mu?

ikizler-–-oglak-ikilisi-iliski-icinde-uyumlu-olur-mu?

Eğlence düşkünü İkizler ve ciddi Oğlak, birbirine çok uyumsuz görünen bir çift oluşturur. Bu ikiliyi en başta neyin çekeceğini merak edebilirsiniz. İkizler hareketlidir, akışına bırakır, yaramaz ve hayal gücü kuvvetlidir. Öte yandan Oğlak; sınırlamalar, kısıtlamalar, sıkı çalışma ve sorumluluklar gezegeni Satürn tarafından yönetilir. Bu ikili birbiri için biçilmiş kaftan olarak gözükmese de, İkizler ve Oğlak’ın farklılığı; bu hava ve toprak burcu çiftinin neden astrolojinin en güçlü çiftlerinden biri olmak için gerekenlere sahip olduğunu gösteriyor.

Bir burcun ait olduğu grup, hayatta kendilerini nasıl ifade ettiklerini ve bakış açılarını açıklar. İkizler havadır; Oğlak topraktır. Toprak burçları pratik; hava burçları daha mantıklıdır. Her iki grup da fazla duygusal olmayı sevmez ve bunun yerine duygularını mantığa dökme eğilimindedir. “Matematiksel olarak uyumsuz” olmalarına rağmen kesinlikle birbirlerini anlayan bir çifttir. Farklılıklarına rağmen, sağlam bir anlayış temeli ve uzlaşmaya istekli olmaları, uzun sürecek bir bağlılığa sebep olabilir.

@josefınehf

İkizler ve Oğlak Burcunun Cinsel Uyumu

Konu bu iki burcun cinsel uyumuna geldiğinde her yöne çekilebilecek bir uyum söz konusu. Astrolog Stephanie Gailing’e göre; İkizler, Oğlak’tan çok daha deneysel ve hızlıdır. Ayrıca ilgilerini sürdürmek için değişiklik isterler, durağanlık onlara göre değildir. Oğlak şehvetlidir, kontrolü ele almayı sever ve yavaş bir hızda hareket etmeyi tercih eder. Bildikleri, zevk aldıkları ve iyi oldukları şeyleri yapmayı tercih ederler. Oğlak emin adımlarla ilerlemek isterken, İkizler yeni deneyimlere açıktır. Oğlaklar, uzun bir günün ardından gevşemenin bir yolu olarak samimiyeti kullanmayı severler. İkizler, partnerlerinin gizli tarafını ortaya çıkarmaktan keyif alacaktır. Yeterince güven ve iletişimde açıklık varsa, cinsel hayatları her ikisi için de eğlenceli olabilir.

İkizler ve Oğlak İkilisinin Duygusal Uyumu

Bir bakıma bu ikili çok hassas veya duygusal işaretler olmadığından iyi bir eşleşmedir. Oğlaklar, duygularına kapılmak için fazla pratik ve akılcılar. Onlar için, gelecek görmedikleri biriyle duygusal olarak ilişki kurmak zordur. İkizler ise değişken duygulara sahip olduğu için derin duygularını keşfetmeyi alışkanlık haline getirmez. Derin bir duygusal bağ kurmaları bu çift için zordur çünkü her iki burç da duygularını ifade etmede iyi değildir. İkizler-Oğlak çifti ciddi bir çift olmadan ziyade daha rahat bir çift olma eğilimindedir. “En güçlü ortak paydaları, akılları ve durumları objektif olarak görme yetenekleridir. Astrolog Jayde Young’a göre bu eşleşme, cinsel ve duygusal olarak uzun süreli bir sevgililikten çok açık ilişkiye uygundur. Young: “Ne olabileceğine ve geleceğe dair duygusal olarak yönlendirilen hayallere dalmadan, diğerinin o an sunduğu şeyleri takdir edebilirler. Diğerini o anda oldukları kişi olarak takdir ederler.”.

İkizler – Oğlak İletişimi

İkizler ve Oğlak hem zeki hem de hırslıdır bunun sonucunda astrolog Frederic Hoffman’a göre, iletişimin bu ikisi arasında akması muhtemeldir. Hoffman: “İkizler konudan konuya atlamayı, düşünmeden yeni konular açmayı severken, oğlaklar ne konuşacaklarını belli bir yapıda kafalarına oturturlar ve kafalarındaki plana göre konuşurlar. Bu kombinasyon her ikisine da fayda sağlayabilir çünkü Oğlaklar eşlerinin taze fikirlerinden beslenebilirken, İkizler düşüncelerini özgürce paylaşmak için yapılandırılmış bir oyun alanına sahip olabilir.” İkizler çok meraklıdır ve yeni şeyler öğrenmeyi severler, Oğlaklar ise her zaman güncel olaylarla uyum içindedir ve bunların işlerini nasıl etkileyebileceklerini düşünürler. Bu ikisi birbirleriyle fikir alışverişinde bulunurken çok iyi anlaşabilirler. Birlikte iş yapacak olsalardı, dengeli bir ortaklık kurarlardı.

İkizler – Oğlak Sevgililik Uyumu

İkizler ve Oğlak tanışır tanışmaz aralarında bir çekim olabilir. Hoffman: “Oğlak’ın sıkı çalışma, disiplin ve ciddiyet dünyasına biraz tazelik ve eğlence getirdiği için Oğlak burcu sosyal kelebek olan İkizler’den etkilenir. İkizler ise Oğlak burcu ile beraberken aldıkları güvenlik ve istikrar hissini takdir edeceklerdir.” Zaman geçtikçe bu birliktelik zorlaşabilir. İkizler sürekli olarak yeni deneyimler arayan oldukça sosyal bir burçtur, oysa bu durumda Oğlak; sert, emniyetsiz veya muhafazakar hissedebilir. İkizler’in öngörülemez olması onları sinirlendirebilir. Hayat boyunca farklı hızlarda hareket ederler ve ilişkilerinin geleceğine karar verme zamanı geldiğinde sorunlarla karşılaşabilirler.

İkizler – Oğlak Arkadaşlık Uyumu

Arkadaşlık söz konusu olduğunda, Oğlaklar ve İkizler, sevgili olmalarındaki aynı nedenlerle arkadaş olabilirler. İkizler daha ciddi tavırlı Oğlak burcuna tazelik ve pozitiflik duygusu getirirken, Oğlak; İkizler’e yapı ve plan getirir. Bu durum aralarında ciddi bir sinerji yaratır. Muhtemelen tanışmayı önceleyen taraf girişken ve arkadaş canlısı olan İkizler olacaktır. Konuşmaya başladıklarında saatlerce devam edebilirler. Bu durum özellikle İkizler, Oğlak’a karşı bir merak gösteriyorsa gerçekleşir.

İkizler – Oğlak İlişkisinde Karşılaşılabilecek Olası Problemler

İkizler ve Oğlak mutlu olmak için bir ilişkiden çok farklı şeylere ihtiyaç duyar; bu, ikisinin karşılaşabileceği en büyük zorluklardan biridir. Satürn tarafından yönetilen Oğlak, güvenliğe her şeyin üstünde değer verir. Birine bağlanacaklarsa, partnerlerinin de kendileri kadar ilişkiye bağlı olduğunu bilmeleri gerekir. İkizler, “sevip ve terk etme” türünde bir itibara sahip olma eğiliminde olsa da, sadık kalabilir. Sadece ilgilerini korurken kendi işlerini yapmalarına izin verebilecek bir partnere ihtiyaçları vardır. Kariyer odaklı Oğlak, İkizler için biraz fazla “sıkıcı” görünebilir; İkizler, Oğlak’ın ilişkide gerçekten güvende hissetmesini sağlamak için yetersiz kalabilir. Hoffman: “İkizler eşlerinin sınırlarına saygı duymayı kabul etmelidir. Oğlak ise partnerinin kendisini özgür hissetmek ve yeni deneyimler yaşamak istedikleri için her zaman çıldırmamaya ve eşlerini suçlamamaya çalışmalıdır. Oğlaklar, İkizler eşlerinin özgürlük ihtiyacı tarafından tehdit edildiğini hissettikleri sürece ilişki uzun sürmeyebilir.”. Ayrıca , İkizler’in inişli çıkışlı duygu durumlarına sahip olması da partnerlerini tehdit altında hissettirir. Aralarındaki işetişimi temiz tutmak için birbirlerinin duyguları hakkında açık ve dürüst bir şekilde konuşmaları ve böylece bu problemlere başa çıkmaları gerekir.

İkizler ve Oğlak İyi bir Eşleşme mi?

Genel olarak, İkizler ve Oğlak uyumsuz bir zodyak ikilisi olarak kabul edilir. Hayata yaklaşımları gibi kişilikleri de çok farklıdır. Ancak, eğer birbirlerinin ilişkiye getirdiklerini takdir edebilirlerse, bu ikisi birbirlerini gerçekten iyi dengeleyebilir.

İlgili Konular
  • carousel

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir