Yaz Aylarında Giymeniz Gereken 5 Ayakkabı Modeli

yaz-aylarinda-giymeniz-gereken-5-ayakkabi-modeli

Yaz aylarının sıcak günlerinde ne giyeceğiniz konusunda kafanız halen karışık mı? İster plajda, ister şehirde, gündüzden geceye kolayca evrilen 5 ayakkabı modeli yazının devamında!

kapak fotoğrafı: @sofiamcoelho

Parmak Arası Terlik

Tatil beldelerinden şehre göç eden parmak arası terlikler, yaz için belki de en uygun ve en hafif seçenek. Terlikleriniz ister düz, ister platform topuklu, isterseniz de mini topuklu olsun; kısa elbiseler, kot şortlar ve mini etekler ile bir araya geldiğinde spor fakat şık bir görünüme imza atabilir. Biraz daha resmi bir görünüm ile bahsi geçen terliklerinizi nasıl kombinleyeceğinizi düşünüyorsanız; üstünüze alacağınız trençkot veya ceket, terliklerinize tahmin ettiğinizden daha çok uyum sağlayabilir.

Ortopedik Terlikler

Bundan yıllar öncesini düşünün, hatta çocukluğunuzu göz önüne getirin. Büyümek için sabırsızlandığımız o günlerde, aile büyüklerinin terlikleri ile evde yürüme denemeleri yaptığımız gizli bir gerçek! Çocukluk yıllarınızda sık sık denediğiniz ortopedik tabanlı terliklerin bu yıl tekrar trend haline geldiğini söylesek, tepkiniz ne olurdu?

Sandalet

Yaz dediğimizde aklımıza sandaletlerin gelmesi pek de anormal bir durum sayılmaz. Aklınızda yer edinen her kombine kolayca uyum sağlayan sandaletler hakkında dikkat etmeniz gereken nokta, ağır deri modellerden kaçınmak. Sandalet alışverişinizi yaparken yaz aylarının sıcak günlerini unutmadan hareket etmeniz oldukça önemli.

Mini Topuklar

Ayakkabı seçiminde daha feminen bir tercih yapmak isterseniz, mini topuklu sandaletler tam size göre! İnce askılı, açık burunlu, kalın topuklu veya ince topuklu seçenekleriyle ayakkabı sorununuza şık bir çözüm önerisi sunan mini topuklar, şık bir öğle yemeğinde size kolayca eşlik edebilir.

Espadril

Kate Middleton

Tüm yıl giymek için gün saydığınız espadrillerinizi gardıroptan çıkarmanın şimdi tam zamanı! İster yazlık elbisenizle, isterseniz de mini şortunuz ile uyum içinde hareket eden espadriller, sıcak yaz günlerinde ferah bir çözüm olabilir.

Etiketler
  • carousel

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir