Hollywood Setlerinde Başlayan 5 Aşk Hikayesi

hollywood-setlerinde-baslayan-5-ask-hikayesi

Uzun süreden beri ruh eşinizi arıyor ve bir türlü bulamadığınızı düşünüyorsanız, neredeyse mumla aradığınız diğer yarınız iş arkadaşınız olabilir! Mutlu sonla biten ilişkilerin tahmin ettiğinizden çok daha fazlası ofis romantizmi sayesinde gün yüzüne çıkıyor. Rol aldıkları filmler sayesinde tanışan ve Hollywood’un gözde çiftlerinden olan ikililer, yazının devamında!

Ryan Gosling ve Eva Mendes

Ryan Gosling ve Eva Mendes

2011 yılında Derek Cienfrance’nin yönettiği ‘Çamların Ötesindeki Yer’ setinde tanışan ikili, filmde evli bir çifti oynuyor. Tahmin edersiniz ki rol icabı başlayan ilişki, tutkulu bir aşka dönüştü. Aralarındaki tutkulu bağı uzun süre gözlerden uzak yaşamaya çaba gösteren ünlü çift, zamanla ilişkilerini saklamak yerine kamuoyu ile paylaştı.

Bir barışıp, bir ayrılarak ilişkilerine farklı bir dinamik katan Ryan Gosling ve Eva Mendes ikilisi, Eva’nın hamile kalmasıyla kesin bir beraberliğe adım attı. Çift, beraberliklerini resmiyete dökmek için acele etmiyor ve kızlarını beraber yetiştiriyor.

Tom Hardy ve Charlotte Riley

Tom Hardy ve Charlotte Riley

‘Uğultulu Tepeler’ setinde tanışan Tom ve Charlotte ikilisi, birkaç projede yollarının kesişmesiyle tutkulu bir aşka adım attı. Film projeleri bittikten sonra da devam eden ikilinin aşk hikayesi, 2010 yılında Hardy’nin evlilik teklifinde bulunmasıyla mutlu sona yaklaştı. 2014 yılında dünya evine giriş yapan ünlü çift, görkemli bir Fransız kalesinde yaptıkları düğün ile uzun süre dünya gündeminden düşmemişti.

Benjamin Millepied ve Natalie Portman

Benjamin Millepied ve Natalie Portman

‘Siyah Kuğu’ adlı filmde yolları kesişen ikili, Natalie’nin balerin rolüne alışmak için yaptığı hazırlıklarda yakınlaşmış. Birlikte zaman geçirdikçe daha da samimi olan ünlü çift, 2010 yılında yapılan prömiyerde birliktelik kararlarını alyansla taçlandırdıklarını açıklamışlardı. Günümüzde de ilişkileri devam eden ikilinin iki çocuğu var.

Justin Theroux ve Jennifer Aniston

Justin Theroux ve Jennifer Aniston

Birbirleriyle tanışmadan önce zor bir aşk geçmişinden geçen ikili, ‘Bir Ömür Boyu Yolculuk’ film setinde tanıştı. Jennifer’ın, Brad Pitt ile yaşadığı sanrılı aşk ve çiftin hayatlarında gelişen bir takım problemler, ikilinin ilişkilerini gizli tutmalarına sebep olmuş. Sıcak bir arkadaşlığın başlamasından 15 ay sonra nişanlandıklarını açıklayan Justin Theroux ve Jennifer Aniston, yıllar süren birlikteliğini 2018 yılında sonlandırma kararı aldı.

Ryan Reynolds ve Blake Lively

Ryan Reynolds ve Blake Lively

Reynolds ve Lively’nin, ‘Yeşil Fener’ film setinde dostluk olarak başlayan ilişkisi tahmin edebileceğiniz üzere zamanla ‘dostluk’ kavramından çok daha fazlası oldu. İkilinin tanıştıkları sırada ilişkiye başlamama sebepleri arasında ise Ryan Reynolds’un Scarlett Johansson ile yaşadığı ayrılık sürecini gösterebiliriz. Yaşadıkları zor şeylerin beraber üstesinden gelen Hollywood’un gözde ikilisi, sevgili olduktan neredeyse 6 ay sonra beraber yaşamaya başladı. Aynı evde yaşamalarının üstünden kısa bir zaman geçtikten sonra da evlilik kararı alan Ryan Reynolds ve Blake Lively, mutlu evliliklerini üç çocukla taçlandırdı.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir