Kendall Jenner Ve Devin Booker Neden Ayrıldı?

kendall-jenner-ve-devin-booker-neden-ayrildi?

İki yıldır birlikte olan ünlü çift Kendall Jenner ve Devin Booker’ın yaklaşık bir hafta önce yollarını ayırdıkları söyleniyor. Çok beğenilen çiftin ayrılıklarının arkasında yatan sebep nedir?

Çiftle çok yakın olan bir kaynak E! News’a “Birbirleriyle çok uyumlu olmadıklarını hissetmeye başladılar ve yaşam tarzlarının farklı olduğunun kanaatine vardılar.” dedi. Yakın zaman içinde hatırlarsanız, çift birlikte Jenner’ın büyük ablası Kourtney Kardashian’ın İtalya’da gerçekleşen büyük düğün haftasına katılmıştı. Ayrılık kararının düğün sonrası olduğunu kesin olarak söyleyebiliriz.

Ayrılık haberi henüz iki taraftan da doğrulanmadı ve bir açıklama yapılmadı ama Jenner’ın çok yakın olduğu model arkadaşı Fai Khadra ve şarkıcı Harry Hudson ile keyif aldığı son tatilinde Devin Booker’ın olmayışı da gözlere çarpan önemli bir detay oldu.

Jenner, Booker’a bazı şeyleri düşünmek için biraz zamana ve alana ihtiyaç duyduğunu söylediği yakın kaynaklar tarafından öne sürüldü. Ancak, ikilinin hala temas halinde olduklarını ve yakın gelecekte bir şekilde uzlaşmayı planladıklarını söyledi. Kaynağa göre, “İkisi de birlikte olmayı umuyor, ancak şu an itibariyle bölünmüş durumdalar.”

Yakın kaynağın bir diğer iddiası ise şöyle, ” Kendall, şu anda evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediği bir yerde olmasa da, sonunda istediğini bildiği bir şey bu” dedi. “Devin açıkça aynı sayfada değildi ve hayatta yapmak istediği daha çok şey var.” diye açıklamada bulundu.

İlgili Konular
  • slider

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir