Hediye Olarak Parfüm Seçmenin Püf Noktaları

hediye-olarak-parfum-secmenin-puf-noktalari

Sevdiğiniz biri için parfüm almak her ne kadar değerli bir hediye olsa bile, zor taraflarıda var tabii. Nasıl parfüm seçeceğiniz konusunda kararsızsanız bu yazıdan sonra az çok işiniz kolaylaşacak!

Hediye olarak parfüm seçmenin en iyi tarafı, hediyeyi almış olduğunuz kişiyi gerçekten iyi tanıdığınızı ve çaba sarf ettiğinizi gösterir. Ayrıca, seçtiğiniz parfümde nokta atışı yaparsanız, o koku o kişinin alacağı en unutulmaz hediyelerden biri olacaktır ama bir diğer yandan, koku çok kişisel olduğu için yanlış bir hamlede bu değerli hediye büyük riske de dönüşebilir. Parfüm, insanın imzasıdır diyebiliriz bu yüzden çoğu kişi yıllardır kullandığı parfümün dışına çıkmayı istemez, veya cesaret edemez. Şimdi gelelim asıl konumuza… Parfümü hediye olarak nasıl alabiliriz?

Keşif seti hediye edin

Hepimizin her gün farklı duyguları ve ruh halleri var bunu kabul edebiliriz! O yüzden birisine kendi kişiliğine uyan parfümü seçmeye kalkışmadan önce etrafta oynama ve tüm koku koleksiyonunu deneme fırsatı verebilir, parfümlerin küçük boylarıyla tanıştırabilirsiniz.

Parfüm yağ oranı yüksek bir koku tercih edin

Cilt tipi, hormonlar ve cildimizin pH dengesi bir kokunun kokusunu etkileyebilir. Bu faktörler ayrıca kokunun kalıcılığı konusunda da büyük rol oynar. Başkası için parfüm alırken, maksimum dayanıklılık ve uzun ömür için parfüm yağı seviyesi yüksek olanı seçin. Dayanıklılık önemli nokta olduğundan, ‘Eau de Parfums’ tercih edilebilir.

Vanilyalı, yumuşak çicek kokulu parfümler en güvenlisi olur!

Baş döndürücü ağır çiçeksi kokuları baskın bulan bir kişi için seçiyorsanız, tatlı şakayık veya narin gül merkezli daha yumuşak kokuları seçmenizde fayda var. Vanilya da favori bir koku olabilir ve araştırmalar, vanilya kokusunun rahatlatıcı ve sıcak olarak kabul edilmesinin yanı sıra stresi ve kaygıyı azalttığını göstermiştir. Vanilya hiç şaşırtmaz!

Kişinin hayat tarzına veya karakterine odaklanın

Birinin kişiliğini veya ruh halini tanımlamak için parfüm kokularından yola çıkabiliriz: narin veya cesur; odaklanmış veya enerjik, hatta ilginç veya asi. Bunu koku seçiminiz için bir kılavuz olarak kullanabilirsiniz . Sevdiği yemekler bile bu durumda size yardımcı olabilir, acılı yemek seven biri daha baharatlı parfümlerden hoşlanabilir, hayatından tatlıyı asla çıkaramayan karakterler için daha tatlı kokular doğru olabilir.

BAHARATLI KOKU
TATLI KOKU

Şüphe duyuyorsanız popüler ve sürdürülebilir yolu seçin!

Geri dönüştürülebilir, yeniden kullanılabilir veya biyolojik olarak parçalanabilen ambalajların yanı sıra sürdürülebilir bileşenlere sahip kokuları seçmek doğayı korumak açısından doğru karar olabilir, ve böylelikle hediye aldığınız kişi kendini iyi hissedebilir. En çok satanlar da güvenli bir seçim olabilir çünkü, bir başkasının üzerinde koklayıp beğendilerse kendileri için denemeye daha açık olabilirler. Popüler parfümleri illa bir yerlerde kokluyor, haberdar oluyoruz.

Etiketler
  • slider

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir