Prens William Ve Kate Middleton’ın Prens George Hakkındaki Planları

prens-william-ve-kate-middleton’in-prens-george-hakkindaki-planlari

Birçoğumuza göre St Mary’s Hastanesi’nde Prens William ve Kate Middleton’ın kucağında bir sonraki ay 9. yaşını kutlayacak olan Prens George’la poz verişi dün gibi aklımızda… Yakın zamanda ihtişamlı tahta çıkmayacak olsa da Prens George’un bir gün kral olması bekleniyor. Prens George’un kral olmasıyla ve kral olmaya hazırlanmaya başlamasıyla beraber kardeşleriyle olan ilişkisinde de değişiklikler olacak elbette.

İş en büyük oğullarına geleceğin onun için ne hazırladığını söylemeye geldiğinde, William ve Kate’in George’un ‘rastgele’ bir şekilde öğrenmemesini sağlamak için bir plan yaptıkları söyleniyor. William kendi kraliyet görevlerini öğreniş şekli hakkında memnuniyetsiz hissettiğini ve bu görevlerle ilgili oğlunu bilgilendirmesi gerektiğinde hazırlıklı olmak istediğini paylaşmıştı.

Battle of Brothers’ın yazarı olan kraliyet araştırmacısı Robert Lacey, kitabının güncellenmiş bir versiyonunda şöyle diyor:

“William, oğluna büyük haberi nasıl ve ne zaman verdiğini dünyaya açıklamadı. Belki bir gün George bize hikayeyi kendisi anlatır. Ancak 2020 yazında George’un yedinci doğum günü civarında, ailesinin, küçük prensin gelecekteki kraliyet ‘hizmet ve görevi’ hayatının özellikle neleri kapsayacağı hakkında daha fazla ayrıntıya girdiği düşünülüyor.”

Daha sonra ise Prens William’ın, kraliyet kaderini gelişigüzel bir şekilde öğrenmesi hakkındaki mutsuzluğundan bahsediyor.

Cambridge Dük ve Düşesi’nin oğullarını genç yaşta çok fazla şey öğrenmekten korumaya çalıştığı söylenirken, kraliyet yorumcusu Rhiannon Mills Express’e şunları söyledi:

“Prens George, tahtın gelecekteki bir varisi olarak son derece önemli bir sıralamada ve kaçınılmaz olarak önümüzdeki yıllarda ona daha fazla odaklanılacak. William ve Kate, onu gündemden olabildiğince uzak tutmak için ellerinden gelen her şeyi yapmak isteyecekler.”

Cambridge ailesi, bu yıl içinde Windsor’a taşınacak. Aileye yakın çevreden bir kaynak, bu taşınmanın nedenlerinden birinin çocuklara büyüdükçe mümkün olduğunca fazla özgürlük ve normallik tanıma şansına sahip olmak olduğunu iddia ediyor.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir