2022’nin En Çok Konuşulan 10 Ayrılığı

2022’nin-en-cok-konusulan-10-ayriligi

Büyük umut ve hayallerle yola çıkılan birliktelikler zaman içinde pek de hayal ettiğimiz gibi devam etmeyebilir. Yarım kalan hayaller, sosyal medyada engellenen profiller ve çok daha fazlası hepimizin yaşadığı şeyler. Emily Ratajkowski ve Sebastian Bear McClard ikilisinden Kendall Jenner ve Devin Brooker ayrılığına kadar 2022 yılında yaşadıkları ilişkiler kadar ayrılıklarıyla da gündeme gelen birbirinden ünlü çiftleri listeledik, hazırsanız okumaya devam edin!

Emily Ratajkowski ve Sebastian Bear-McClard

Emily Ratajkowski ve Sebastian Bear-McClard

2018 yılında dünyaevine giren ünlü çift, 2021 yılında ilk çocukları Sylvester Apollo Bear’ı karşılamıştı. 4 yıllık birlikteliklerinin ardından geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını açıklayan Emily ve Sebastian ikilisinin ayrılık sebepleriyle ilgili farklı iddialar mevcut. Emily Ratajkowski’ye yakın bir kaynak, “Son zamanlarda ayrıldılar, bu kararı Emily verdi. Ayrılık sonrası hayatı iyi gidiyor, kendisi güçlü ve oğluna odaklanmış durumda.” sözlerini kullandı.

Ünlü çifte yakın bir başka kaynak ise, Sebastian’ın ilişkiye olan sadakatsizliğinden dolayı yollarını ayırdığını belirtiyor. Ratajkowski ve Bear- McClard iddialar hakkında sessizliğini korurken, ünlü çiftin sessizliği ne zaman bozacağı merak konusu.

Kendall Jenner ve Devin Brooker

Kendall Jenner ve Devin Brooker

İki yıllık birlikteliklerinin ardından ayrılık haberiyle hayranlarını yasa boğan ünlü çift, 2022 yılında ilişkilerini noktalayan ünlüler kervanına katılan isimler arasında. Bir kaynağa göre, ikilinin ayrılmasının arka planında Kendall’ın, Devin ile farklı yollarda olduklarını hissetmesi yatıyor. Yine aynı kaynağın iddiasına göre ikili, ilişkilerinin geleceği hakkında konuştuklarında sürekli tartıştıklarını, bu yüzden de ilişkilerini noktaladıklarını belirtiyor.

Michael B. Jordan ve Lori Harvey

Michael B. Jordan ve Lori Harvey

4 Haziran 2022 tarihinde yollarını ayırdıklarını kamuoyu ile paylaşan ünlü çift, yaklaşık 1.5 yıl sevgili kaldı. Ünlü çifte çok yakın bir kaynak, ikilinin ayrılığını şu cümlelerle özetledi:

“Hem Michael’in hem de Lori’nin ayrılıktan dolayı kalbi kırık. Hala birbirlerini ilk günkü gibi seviyorlar. Michael ilişki boyunca çok olgunlaştı, Lori sayesinde ilişkiye karşı olan duvarlarını yıktı. Birlikte harika zamanlar geçirdiler ve birbirlerinin en iyi yönlerini ortaya çıkardılar”

Shakira ve Gerard Pique

Shakira ve Gerard Pique

Bir devir sona erdi desek pek de yalan olmaz! 12 yıllık uzun bir evlilik sürecinin ardından boşanmaya karar veren Shakira ve Gerard Pique ikilisi, geçtiğimiz ay şu açıklamayla ayrıldıklarını açıklamışlardı:

“Ayrıldığımızı doğruladığımız için üzgünüz. Şu anda en büyük önceliğimiz olan çocuklarımız için mahremiyet istiyoruz. Anlayış ve saygınız için şimdiden teşekkür ederiz.”

Ünlü çiftin Milan ve Sasha adında iki çocuğu var.

Bella Thorne ve Benjamin Mascolo

Bella Thorne ve Benjamin Mascolo

2021 yılının Mart ayında aldıkları evlilik kararı ile gündemimizde uzun süre yer bulan ünlü çift, yaklaşık 1 sene nişanlı kaldıktan sonra ayrılma kararı aldı. Benjamin Instagram hesabından yaptığı açıklama ile ayrıldıklarını doğrulamış, Bella sessiz kalmayı tercih etmişti.

“Bella için her şeyin en iyisini diliyorum ve her zaman onun yanında olacağım”

Ayrılık sebepleri ikiliye yakın bir kaynağa göre, ‘çatışan iş programları’ ve ‘birbirlerine yeteri kadar zaman ayıramama’ olarak nitelendirildi.

Liam Payne ve Maya Henry

Liam Payne ve Maya Henry

İlişkilerinde yaşadıkları iniş çıkışlar ile tanınan Liam ve Maya ikilisi, yaklaşık 4 sene ilişkilerine devam etmişti. Mayıs ayında Liam’ın Instagram’da başka bir kadın ile fotoğraflarının çıkmasıyla akıllarda soru işareti yaratan ünlü çift, Maya’nın fotoğrafa yaptığı yorum ile ilişkilerini noktaladıklarını kanıtlamış oldu.

“Tüm hayranları çok seviyorum ama lütfen bana nişanlımın başka bir kadına sarılı fotoğraflarını göndermeyi bırakın. Bu ben değilim ve bunu görmezden gelmek yeterince zor.”

Steve Burton ve Sheree Burton

Steve Burton ve Sheree Burton

Bu haber General Hospital hayranlarını üzebilir! 23 yıllık evliliğin ardından Steve Burton, Sheree’yi başka birinden hamile olmakla suçlayarak evliliğini sonlandırdığını açıkladı. Steve Instagram hesabından ayrılıklarıyla ilgili şu cümleleri kurdu:

“Bir şeyi açıklığa kavuşturmak istedim. Sheree ve ben ayrıldık. Geçtiğimiz haftalarda dördüncü çocuğunu beklediğini açıkladı ancak çocuğun babası ben değilim. Birbirinden tatlı üç çocuğumuza hala beraber ebeveynlik yapıyoruz. Şu anda göstereceğiniz anlayış için minnettar oluruz.”

Andrew Garlfield ve Alyssa Miller

Andrew Garlfield ve Alyssa Miller

Birkaç ay süren birlikteliklerinin ardından yoğun iş programları sebebiyle ayrıldıkları söylenen Andrew ve Alyssa ikilisi, Alyssa’nın ayrıldıktan sonra paylaştığı fotoğraf ile akıllarda soru işareti bıraktı.

Andrew ile fotoğrafını paylaşan Alyssa, fotoğrafın altına şu açıklamaları yazdı:

“Eğer dedikodu yapmanız gerekiyorsa en azından sevimli bir fotoğraf kullanın. Lol, seni seviyorum AG.”

Çiftin yeniden barışıp barışmayacağı ise merak konusu.

Julia Fox ve Kanye West

Julia Fox ve Kanye West

Kim Kardashian ile evliliği kadar ayrılık süreci de oldukça sansasyonel geçen Kanye West, Kim ile ayrıldıklarını paylaştıktan sonra, Julia Fox ile ilişkiye başladıklarını duyurmuştu. Kaynaklara göre, Kanye’nin Kim Kardashian’a sevgililer gününde çiçek göndermesi, Julia Fox ile ilişkisinin bitmesine neden olmuş.

Emma Roberts ve Garrett Heddlund

Emma Roberts ve Garrett Heddlund

2022 yılının ilk yarısında verdikleri ayrılık haberiyle gündemimizde olan son ikili Emma Roberts ve Garrett Heddlund. Yaklaşık olarak 3 yıl süren ilişkilerinin neden noktalandığını sır gibi saklayan ünlü çift, yakınlarının verdiği bilgiye göre halen görüşüyor. Birbiriyle dostane ilişkileri olduğunu ve ayrılık konusunda ‘yetişkin’ davrandıklarını paylaşan çifte yakın bir kaynak, ilerleyen günlerde ikiliyi yeniden bir arada görebileceğimizin sinyallerini verdi.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir