How I Met Your Father Dizisinin 2. Sezonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

how-i-met-your-father-dizisinin-2.-sezonu-hakkinda-bilmeniz-gerekenler

8 Yıllık serüveninin ardından ekranlara veda eden How I Met Your Mother, yayınlanmasının üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen halen izlenme listelerimizin başında. Yayınlanan bölüm ve diziye özel esprileri ezberleme noktasına geldiğimiz 2021 yılında, dizinin olay akışına benzer bir yapım geleceği Hulu tarafından duyurulmuştu.

How I Met Your Father adıyla izleyiciyle buluşan yeni yapım, 2022 yılının başında bizi yepyeni bir serüvene çıkarmıştı. Hilary Duff’un başrolde yer aldığı yeni seri, ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor!

How I Met Your Father Dizisinin 2. Sezonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Dizide yer alan Sophie karakterinin oğluna babasının kim olduğunu açıklamaya çalıştığı ünlü yapım, ikinci sezonunda da benzer soru ve sorunları mercek altına alıyor. Dizinin yeni sezonunda yer alan oyuncu kadrosunda ise şu an için herhangi bir değişiklik gözükmüyor.

Hulu henüz How I Met Your Father’ın ikinci sezon prömiyerinin ne zaman gerçekleşeceğine dair açıklama yapmadı. Dizinin yaratıcıları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger, mart ayında verdikleri bir demeçte bu yaz ‘HIMYF’ ikinci sezon çekimlerine başlayacaklarını açıklamışlardı. Bir şovun yapım çizelgesi göz önüne alındığında, kış aylarında dizinin bizimle yeniden buluşması muhtemel. Yeni sezon ile ilgili konuşulan bir başka konu ise yeni sezonun iki part halinde gelebileceği. Yani ikinci sezon iki farklı tarihte bizimle buluşabilir.

How I Met Your Father dizisinin ikinci sezonu ile ilgili en dikkat çeken gelişme ise yeni sezon, ilk sezonun neredeyse iki katı büyüklüğünde! 10 bölümlük ilk sezonun aksine ikinci sezonun 20 bölüm ile izleyici karşına çıkması planlanıyor.

Henüz yayın tarihi ve fragmanı paylaşılmayan dizinin ikinci sezonunu şimdiden çok merak ediyoruz!

İlgili Konular
  • slider

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir