Yaz Aylarında Dyson İle Bakımlı Ve Parlak Saçlar

yaz-aylarinda-dyson-ile-bakimli-ve-parlak-saclar

Yaz aylarının saç sağlığını doğrudan etkilediğini biliyoruz. Sağlıklı ve güzel saçların en büyük düşmanlarından olan ultraviyole ışınlarının yanı sıra hava kirliliği gibi çevresel faktörler, deniz, kum, güneş, düzleştirme, boyama gibi dış etkenler de saçların doğal ışıltısını ve parlaklığını kaybetmesine neden olabiliyor.

Saçlar, güneşin yakıcı etkileriyle kuruyup nemsiz kalır. Nemsiz kalan saçlar da elektriklenip kabarır. Bu yüzden mevsime uygun şampuan ve saç ürünleri kullanılmalı. Saçlarınızı yıkamadan önce saç tipinize uygun saç maskesi uygulayarak, gerekli nem ve besin takviyesini yapabilirsiniz. Bakım kremi uyguladıktan sonra nemli saça uygulanan maske, saç tellerini güçlendirir ve renginin korunmasına yardımcı olur. Saçlara gerekli bakımı yaptıktan sonra aşırı ısıyla şekillendirme işlemlerinden uzak durun. Saç hasarı, saçın kalbi denilen korteks bölgesinin kalkanı olan kütikül tabakasının zarar görmesi anlamına gelir. Sonucunda saçlar dökülmeye, cansız görünmeye ve elektriklenmeye başlar. Ek olarak, Dyson mühendislerinin de keşfettiği gibi 150 derecenin üzerindeki aşırı ısı, saçın yapısında geri dönüşü olmayan değişiklikler yaratır. Saçın güçsüzleşerek kırılmasına, sağlıksız görünmesine neden olur. Bu yüzden kullandığınız saç şekillendiricinin zarar vermediğinden emin olun.

Yeni Dyson AirwrapTM Multi-Styler İle Kolay Şekillenen Bakımlı Saçlar

Dyson AirwrapTM Multi-Styler Saç Şekillendirici farklı başlık seçenekleriyle saçında hacimli bukleler, doğal dalgalar veya düz bir stil yaratmak isteyenlerin tercihi oluyor. Soğuyabilen ve dönen uçlara sahip yeni nesil şekillendirici bukle başlıkları, saçın gücünü korumaya yardımcı olmak için ısı hasarı olmadan buklelere ve dalgalara daha hızlı ve kolay ulaşmanızı sağlıyor.

Dyson SupersonicTM İle Yazın Da Parlayan Saçlar

Dyson SupersonicTM, ısıya olan bağımlılığı azaltıp yüksek basınçlı ve kontrollü hava akımıyla hızlı kurutma ve şekillendirme yeteneği sunuyor. Saçın doğal parlaklığını koruyor.

Dyson CorraleTM Saç Düzleştirici İle Hasarsız Saç Şekillendirme

Dyson CorraleTM Saç Düzleştirici, saçı şekillendirmek ve bir araya getirmek için esneyerek her geçişte tüm saç tellerine eşit ısı ve gerginlik uyguluyor. Bilinen düzleştiricilerin aksine, esnek bakır plakalarıyla ısı gerekliliğini azaltıyor ve saçta oluşabilecek hasarı en aza indiriyor.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir