And Just Like That Dizisinin İkinci Sezonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

and-just-like-that-dizisinin-ikinci-sezonu-hakkinda-bilmeniz-gerekenler

6 Sezon süren dizi ve iki devam filmi ile ister istemez izleme listemizde her zaman zirveye oturan Sex And The City, geçtiğimiz yıl serinin devamı olarak nitelendirebileceğimiz And Just Like That dizisi ile ekranlara geri dönmüştü.

Birinci sezon sona erdiğinde dizinin ikonik karakteri Carrie Bradshaw’ın hikayesinin devam edip etmeyeceği merak konusu olurken, And Just Like That’in 2. Sezonuyla aramıza geri dönmeyi planlaması aklımızdaki soru işaretlerini giderecek gibi.

Dikkat: Bu yazı diziyi izlemeyen okuyucular için spoiler içerebilir.

And Just Like That Dizisinin İkinci Sezonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Dizinin ikinci sezonunun gelip gelmeyeceği merak konusuyken, HBO’nun içerik sorumlusu Casey Bloys, dizinin reytinglerinin umduklarının çok daha üzerinde olduğunu açıklamıştı. Bir kaynağa göre, yine geçtiğimiz yıl dizinin Mr. Big’i Chris Noth’a karşı yapılan cinsel suçlamalar, ikinci sezon için planların tekrar gözden geçirildiği yönünde.

Sex And The City’nin Yıldızı Chris Noth Cinsel Saldırı İle Suçlanıyor

Neyse ki, olumlu ve olumsuz birbirinden farklı haberlere rağmen dizi tekrar aramıza döneceğini açıkladı. Dizinin ikinci sezonunda ne olacak, oyuncu kadrosunda beklediğimiz değişiklikler gerçekleşti mi ve çok daha fazlası yazının devamında!

And Just Like That Dizisinin İkinci Sezonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Carrie, yaşadığı kayıplardan dolayı ilk sezonun çoğunu yeniden ‘kendine gelmekle’ geçirdi desek pek de haksız sayılmayız. Dürüst olmak gerekirse, köşe yazarının kendine odaklanması ve uzun süredir kayıp ancak tanıdık rutinlerinden bazılarına geri dönmesini izlemek oldukça ilginçti.

Flört konusunda da ilk sezonda yüzü pek gülmeyen Carrie, ikinci sezonda kendisini hiç beklemediği bir anda potansiyel olarak yeniden alevlenen bir aşkın içinde bulabilir. Sizce bahsettiğimiz bu esrarengiz kişi kim, tahmin edebiliyor musunuz? Cevabı sizi daha çok bekletmeden verelim, Aidan Shaw!

Dizinin ikinci sezonunda Carrie ile Aidan’ın yeni bir aşka yelken açıp açmayacakları sır gibi saklanırken, ‘Ex’ten Next olmaz’ klişesi 2.sezonda Carrie ve Aidan ikilisi tarafından yerle bir edilebilir.

Daha geniş oyuncu kadrosu göz önüne alındığında Miranda ve Charlotte’un dizide tekrar yer alacağı kesinleşirken, dizinin sezon finalinde bir asansörde Carrie ile yakınlaştığı görülen Franklyn karakterini görüp görmeyeceğimiz merak konusu.

Diziye dair en çok merak edilen konu ise kesinlikle Kim Cattral’ın şehre geri dönüp dönmeyeceği. Sarah Jessica Parker ile arasında anlaşmazlıklar bulunan Kim, geçtiğimiz yıllarda verdiği bir demeçte Sex And The City oyuncularıyla hiçbir zaman arkadaş olmadığını paylaşmıştı.

Kim Cattral’ın dizinin kadrosunda yer alıp almayacağı bilmece etkisi yaratırken, sezon finalinde Carrie’nin Franklyn ile yakınlaşması ister istemez şu soruyu gün yüzüne çıkardı:

Carrie, Mr Big’i kaybetmenin verdiği duygu karmaşasıyla Franklyn ile yakınlaşmış olabilir mi?

Dizinin ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir detay paylaşılmazken, ilk sezon 2021 yılının Aralık ayında izleyiciyle buluşmuştu. Tahminlerimize göre 2022 yılının sonları veya 2023 yılının bahar aylarında dizi bizimle tekrar şehirde buluşabilir!

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir