Barbie Ferreira Euphoria Dizisinden Neden Ayrıldı?

barbie-ferreira-euphoria-dizisinden-neden-ayrildi?

Bedeniyle duyduğu gurur, tartışmasız cesur stili ve özgüvenli tavırları ile dikkat çeken Euphoria dizisinin Kat Hernandez’i namı diğer Barbie Ferreira, geçtiğimiz günlerde dizinin 3.sezon çekimlerinde yer almayacağını doğruladı.

Barbie Ferreira Euphoria Dizisinden Neden Ayrıldı?

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Euphoria dizisine veda ettiğini açıklayan Barbie Ferreira, duygularını şu cümlelerle dile getirdi:

“En özel ve esrarengiz karakter Kat’i canlandırmaya başladıktan dört yıl sonra, gözlerim dolu dolu veda etmek zorundayım. Umarım çoğunuz benim gibi onda kendinizi görmüşsünüzdür. Tüm özen ve sevgimi ona koydum, umarım bunu hissedebilirsiniz. Seni seviyorum Katie Hernandez.”

Geleneksel güzellik klişelerini yıkan tavırları ve özgüvenli stiliyle neredeyse hepimizi kendine hayran bırakan Katie Hernandez, HBO dramasında lise öğrencisi olarak karşımıza çıkıyor. İlk sezon cinselliği keşfettiği ve benimsediği yolculuğu takip ederken, ünlü karakterin hikâyesi ikinci sezonda oldukça arka plandaydı.

Bu noktada tabii ki birkaç söylenti mevcut. Bu söylentilerin en dikkat çekeni ise, Barbie Ferreira’nın karakterinin gidişatıyla ile ilgili hayal kırıklığını dile getirmesinin ardından dizinin yaratıcısı Sam Levinson ile sette çıkan gerginlik. Bir kaynağa göre, sette yaşanan gerginlik sadece Barbie Ferreira’ya özel değil; neredeyse tüm oyunculara Sam Levinson’ın sesini yükselttiği hatta işi biraz daha ileri boyuta taşıyıp oyuncuları ‘ağlattığı’ söylentileri mevcut.

Ferreira’nın seti terk ettiği iddia edilen bu tartışmayı Barbie, Mart ayında verdiği bir demeçte reddetmişti. Ancak bazı hayranlar, Barbie’nin bu tartışmayı red etmesinin sebebinin imzaladığı sözleşme ile alakalı olabileceğini düşünüyor.

Unpregnant, Nope gibi filmlerde yer alan Barbie Ferreira’nın, Euphoria’da başarıyla oynadığı ‘Kat’ rolünün ardından kariyerine nasıl yön vereceği merak konusu olurken, Euphoria dizisinin üçüncü sezonu dizinin başrollerinden biri olmadan nasıl olacak dersiniz?

İlgili Konular
  • carousel

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir