2022-23 Sonbahar – Kış Podyumlarından Dikkat Çeken Gözlük Modelleri

2022-23-sonbahar-–-kis-podyumlarindan-dikkat-ceken-gozluk-modelleri

Çoğu zaman kombinlerimizin tamamlayıcı parçası olarak karşımıza çıkan güneş gözlükleri, tartışmasız her mevsimin favori aksesuarı. 2022-23 Sonbahar – Kış podyumlarından ilhamla sezonun öne çıkan 5 popüler gözlük stilini araştırdık, sonbahar aylarının romantik günlerine renkli camlar ardından bakmaya hazır olun.

Kapak Fotoğrafı: Givenchy

Sportif Şıklık

Modern ve modaya uygun bir gözlük modeli hayallerinizi süslüyorsa, kesinlikle spor gözlüklere bayılacaksınız! Sadece yüksek modanın asil üyelerinin podyum şovlarında değil, Kardashian-Jenner ailesinin de yakın markajında olan bu model; sonbahar aylarının simgesi trençkotlar ile yüksek uyum sağlayabilir.

Renk Oyunları

Güneşin bulutların arkasına saklandığı günler geldiğinde, kombinlerimizin de ister istemez daha koyu ve daha kısıtlı renk paletine büründüğünü söylememiz mümkün. Tasarımcılar, özellikle bu yıl koyu tonlara başvurmak için acele etmememizi öneriyor. Şık kabanlar, parlak ceketler ve trençkotların yanı sıra renk renk trikolarla eşleştirebileceğiniz renkli çerçeveli modeller, sonbahar aylarına dinamik bir giriş yapmanıza olanak sağlayabilir.

Klasik Şıklık

Minimalist yaşam tarzını hayatınızın her alanında uygulamaya çalışıyor ve aksesuar tercihinde risk almaktan hoşlanmıyorsanız, klasik modeller bu sonbaharda sizi yalnız bırakmamaya kararlı. Zamansız kimliğiyle seneler geçse de popülaritesinden bir şey kaybetmeyen oval çerçeveler, havalı görünümlerin başrolü.

Kedi Gözünden İlhamla

Kedi gözünden ilham alan bu model, sadece bizim değil birbirinden lüks modaevlerinin de radarında. Sonbahar gardırobunuzda yer alan balıkçı yaka kazaklar, diz altında biten yün paltonuz ve kovboy botlarınız, kedi gözünden ilham alan güneş gözlükleriyle uyum içinde dans edebilir; bizden söylemesi!

Nostaljik Etki

İlhamını 70’li yıllardan alan büyük çerçeveli gözlükler, 2022 sonbaharına hiç olmadığı kadar havalı bir giriş yapıyor. Özel kesim pantolon takımların yanı sıra ‘denim on denim’ kombinlere de rahatça ayak uydurabilen büyük çerçeveli gözlükler, kesinlikle bir şansı hak ediyor.

İlgili Konular
  • slider

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir