Hailey Bieber İlk Kez Justin Bieber Ve Selena Gomez Hakkında Sessizliğini Bozdu

hailey-bieber-ilk-kez-justin-bieber-ve-selena-gomez-hakkinda-sessizligini-bozdu

Öncelikle, Hailey ve Justin Bieber’ın ilişkiye başladıkları günden bu yana neredeyse hepimizin aklını kurcalayan bazı sorular olduğunu itiraf etmeliyiz. Bu sorulara karşı neredeyse yıllardır sessizliğini koruyan Hailey Rhode Baldwin, sessizliğini katıldığı bir podcast programında bozdu.

Alex Cooper’ın sunduğu ‘Call Her Daddy’ adlı podcast programına konuk olan Rhode Skin’in kurucusu, çeşitli konularda kendini açıkladı; bu konulardan biri ise çok konuşulan Justin Bieber ve Selena Gomez’in geçmiş yıllarda yaşadığı ilişkiydi. Buna ek olarak Hailey, hayatında yaşadığı olumlu ve olumsuz deneyimleri de paylaştı.

Hailey’in, Justin Bieber’ı Selena Gomez’den ‘çaldığı’ iddiası doğru mu? +

Hailey Bieber, Justin Bieber ve Selena Gomez Hakkında Sessizliğini Bozdu

Hem Gomez’in hem de Justin Bieber’ın, geçmişteki kötü niyet söylentilerini birden çok kez kapatma girişimlerine rağmen, sosyal platformlarda dolaşan söylentiler hakkında Hailey Bieber şu sözleri kullandı:

“Justin ile evliyiz ve o benim hayatımın büyük bir parçası. Açıkçası insanlar birlikte yaşamamıza çok ilgi duyuyorlar. İnsanlar beni sevmek zorunda değiller, ancak ne olursa olsun insanlar arasında karşılıklı saygı olabileceğine inanıyorum. Benden hoşlanmak zorunda değiller ve hiçbir şey söylemek zorunda da değiller. Justin herhangi bir ilişki içerisindeyken onunla asla birlikte olmadım.”

Selena Gomez’in kapak yıldızı olarak yer aldığı bir derginin Instagram gönderisini beğendiği söylendiğinde ise Hailey: “Selena’nın ‘Look at Her Now’ şarkısının aldığı popülarite için mutluyum. Kadınların birbirlerini desteklememesine tahammülüm yok. Asla, asla böyle olmayacağım. Bu yüzden lütfen herkese karşı nazik olun. Durum ne olursa olsun eğer benim hayranımsanız, lütfen kimseye kaba davranmayın.”

Cümlelerine ek olarak ‘birinin ilişkisini bozmanın onun karakteri olmadığını’ ve evliliğine artan ilgiyi anladığını belirtti.

Hailey Bieber, Met Gala’da ‘Selena’ yüzünden mi ağladı? +

Hailey Bieber, Justin Bieber ve Selena Gomez Hakkında Sessizliğini Bozdu

Kırmızı halıda Hailey ve Justin kameralara poz verirken, Selena’nın hayranları ‘Selena’ tezahüratlarında bulunmuştu. Bu tezahüratların Hailey’i ağlattığı ve gecenin devamında Hailey’in güneş gözlüğü taktığı iddiası ortaya atılmıştı.

“Herkesin çığlık attığını duyabiliyordum ve gerçekten şaşırdım. Güneş gözlükleri sadece görünüşümün bir parçasıydı. Yine de yapılan tezahüratların çok saygısız olduğunu düşünüyorum.”

Cümleleriyle Hailey, 2021 Met Gala’da yapılan ‘Selena’ tezahüratlarının onu ağlattığı iddiasını yalanmış oldu.

Selena Gomez ve Hailey Bieber görüşüyor mu? +

Hailey Bieber, Justin Bieber ve Selena Gomez Hakkında Sessizliğini Bozdu

Podcastin devamında Hailey, Selena ile düğünden beri konuştuğunu açıkladıktan sonra; “Ona saygı duyuyorum. Kişisel olarak ortada bir drama olmadığını söyleyebilirim.” sözlerini kullandı.

Konuşmalarının tam olarak ne anlama geldiğini açıklamayan başarılı model, Cooper’ın Hailey’e Gomez’le arasının iyi olduğunu bildiği sürece önemli olanın bu olduğunu söylemesiyle cümlesine devam etti.

“Bu bana çok huzur getirdi ve ben, ‘Hey, ne olduğunu biliyoruz, önemli olan bu. Asla her söyleneni düzeltemeyeceğiz ve yenileri gelecek. Asla bitmeyecek.’ cümlelerini kurdum. “

Hailey Bieber ve Justin’i ilişki içerisinde en çok ne heyecanlandırıyor? +

Hailey Bieber, Justin Bieber ve Selena Gomez Hakkında Sessizliğini Bozdu

“Öpüşmek benim için çok önemli, büyük bir şey. Tıpkı evlenmeden önce hayatımda olduğu gibi.”

Kapalı kapılar ardında sohbetine devam eden ikili, Justin için neyin önemli olduğu sorusunu da yanıtsız bırakmadı:

“Bağlantı ve eğlenceli sohbetler Justin için gerçekten önemli.”

Bieber, ‘Karanlık’ Anlar Yaşamak Hakkında Konuştu +

Hailey Bieber, Justin Bieber ve Selena Gomez Hakkında Sessizliğini Bozdu

Son olarak, ‘gerçekten karanlık olabilecek türden’ anlar yaşamanın nasıl bir şey olduğunu anlatan Hailey, ‘Daha önce yaşadığım şeylerden dolayı, artık burada olmak istemediğimi düşünmeye başlamıştım. Bundan yola çıkarak, kesinlikle en önemli şeyin destek almak olduğunu düşünüyorum’ dedi.

Konuşmanın devamında Bieber, terapide bu desteğin çoğunu bulduğunu söylüyor. Geçtiğimiz yıl aralık ayında girdiği yoğun terapi programı hakkında konuşan genç model, ‘Telefon yok, tam anlamıyla günde saatlerce terapi.’ cümlesini kurdu.

“Aklımda olup bitenler hakkında konuşabildiğim, bir şeyleri yüksek sesle söyleyebildiğim ve yargılanmadığım için gerçekten güvende hissettiğim bir yer. Sosyal medyayla olabilecek en sağlıklı ilişkiye sahip olmaya çalıştığım bir boşluktayım. Hepsini bir arada tutmaya çalışmak yerine, gerçekten savunmasız, açık olmayı öğreniyorum ve hala gelişiyorum.”

Cümleleriyle konuşmasını bitiren Hailey, sosyal medyada uzun süreden beri konuşulan çoğu soruyu cevaplamış oldu.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir