Ekim 2022 Astroloji Yorumunuz

ekim-2022-astroloji-yorumunuz

9 Ekim pazar günü koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile enerjimizi ve öfkemizi kontrol etmekte fayda var. Yeniay ise ilişkilerimizde ve aşk hayatımızda yeni kapıları aralarken, bilinçaltınızda dengeyi nasıl sağlamanız gerektiğinin habercisi olacak.

TERAZİ (22 Eylül – 22 Ekim)

Dolunay ile beraber ikili ilişkilerde önemli başlangıçlara imza atabilirsiniz. Evlilik yolunda kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda ortaklı yürütülen işlerde yeni kazanımlar elde edilebilir; hedeflerinizle ilgili ciddi adımlar atabilirsiniz. Güneş tutulmasıyla harcamalar konusunda abartıya kaçabilir; ihtiyaçlar dışına çıkabilirsiniz.

AKREP (23 Ekim – 21 Kasım)

Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber iş ve çalışma koşullarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Her konuda hızlı hareket edebilir; kalıplarınıza sığmayabilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşen güneş tutulmasıyla fiziksel ve zihinsel olarak kendinizi çok dinamik hissedebilirsiniz. Bu ay yeni olan her şeye açıksınız.

YAY (22 Kasım – 21 Aralık)

Bu ay aşk hayatınızda hızlı hareket edebilirsiniz. Yalnız olanlar için sürpriz bir

aday belirebilir. Yaratıcılık gerektiren konularda hobi edinebilir; keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisiyle kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sezgileriniz güçlenip, rüyalarınız daha çok anlam kazanabilir.

OĞLAK (22 Aralık – 19 Ocak)

Koç burcundaki dolunay ile aile konularınız gündeme gelebilir. Yaşam alanlarınızda yenilik ve değişikliklere daha açık olabilirsiniz. Akrep burcunda gerçekleşen güneş tutulmasıyla derneklere

üye olabilir; toplumsal meselelerle ilgilenebilirsiniz. Bu ay iş hayatınızda elde ettiğiniz gelirler ve maddi kazançlarınız artabilir.

KOVA (22 Ocak – 18 Şubat)

İş hayatınızda ve günlük yaşantınızda iletişim trafikleri artabilir. Aynı anda birkaç işi beraber yürütmek durumunda kalabilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisiyle ev ve iş hayatınız arasında denge kurmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde isteklerinizi elde etme konusunda son derece kararlı olacaksınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Finansal konularla ilgili yeni haberler alabilir; yeni projelere imza atarak iş hayatınızda başarı kazanabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirip kendinize çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Güneş tutulmasının etkisiyle yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Yurt dışına seyahat gibi konular gündeme gelebilir.

KOÇ (21 Mart – 19 Nisan)

9 Ekim Pazar günü burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile dürtüsel ve ani kararlar alabilirsiniz. Başlangıç yapacağınız konularda sabırsız ve aceleci davranabilir; beklemeye tahammül gösteremeyebilirsiniz. Güneş tutulmasıyla finansal krizler yaşayabilir, gelir ve giderlerinizde dengesizlikler gündeme gelebilir.

BOĞA (20 Nisan – 20 Mayıs)

Bu ay dolunayın etkisiyle kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz. Tartışmalara girmemek, duyguları aşırı oranda yansıtmamak, huzurlu ve sakin kalmak isteyebilirsiniz. 25 Ekim’deki güneş tutulmasıyla ilişkilerde veya evliliklerde gelgitli bir ruh hâli yansıtabilirsiniz. Hayatınızın odağında bu ay öncelikleriniz partnerleriniz olacak.

İKİZLER (21 Mayıs – 20 Haziran)

Liderlik yapacağınız gruplara dâhil olabileceğiniz bir ay olabilir. Arkadaş ve dostlarla daha sık bir araya gelebilir; gündeminiz hızla değişebilir. Akrep burcunda gerçekleşen güneş tutulmasıyla çalışma ortamlarınızda kadınlarla olan iletişimlerinizde sorunlar gündeme gelebilir. Rahatsızlıklarını açık bir dille size iletebilirler.

YENGEÇ (21 Haziran – 23 Temmuz)

Dolunay ile beraber kariyer ve iş hayatınızda kalıplarınızın dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Rekabetçi hareket edebilir; cesur adımlar atabilirsiniz. Akrep burcunda gerçekleşen güneş tutulmasıyla özel hayatlarınızda belirsizliklere tahammül edemeyebilirsiniz. Aile yaşamlarınızda ise, çocuklarınız ve ev düzenleriniz ile ilgili ufak tefek sorunlarla mücadele edebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Bu ay dolunay eğitim, iletişim, yurt dışı bağlantılı konuları gündeminize taşıyabilir. İthalat, ihracat, satış, pazarlama ve uluslararası platformlarda destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Akrep burcunda gerçekleşen güneş tutulmasıyla ev ve aile ortamlarınızda mücadele vermeniz gereken konularda sorumluluk alabilirsiniz.

BAŞAK (23 Ağustos – 22 Eylül)

Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber maddi dinamiklerinizi korumak

için kendinize yeni bir yol haritası çizebilirsiniz. İhtiyatlı hareket etmek isteyebilir; olası sorunlara karşı yeni çözümler üretebilirsiniz. Satış, pazarlama, reklam faaliyetleriyle ilgili projelerin içerisinde yer alıp, başarılı işlere imza atabilirsiniz.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir